Sport

Exclusiv. Ce au făcut Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău înainte ca el să fie prins cu alte femei

12.02.2021 | 10:12
Exclusiv Ce au facut Bianca Dragusanu si Gabi Badalau inainte ca el sa fie prins cu alte femei
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Avem informații exclusive despre povestea încâlcită de amor dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.  În timp ce blonda nu a recunoscut niciodată public că relația cu fiul baronului Nicolae Bădălău a depășit granițele unei prietenii, Gabi Bădălău a făcut, joi, primele declarații despre ruptura dintre ei. Totul după ce a fost prins cu trei femei, într-un loc de fițe din București.

Încurcate sunt căile iubirii ar spune Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, protagoniștii poveștii care s-a difuzat pe micul ecran, joi, la “Xtra Night Show”. În timp ce Bianca Drăgușanu refuză să dea prea multe detalii despre relația pe care o are cu Gabi Bădălău, pe care îl consideră “un prieten cu care a ieșit împreună”, moștenitorul baronului Nicolae Bădălău recunoaște că au trăit o poveste de iubire, intensă, scurtă, care s-a terminat. Firul narativ nu se încheie însă aici.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit

FANATIK.RO are informații exclusive despre relația celor doi care, în acest moment, se află în impas, după ce Gabi Bădălău a fost prins călcând strâmb, cu “trei vecine de palier”, așa cum le-a numit pe domnișoarele care l-au binedispus târziu, în noapte. Conform surselor noastre, înainte ca imaginile compromițătoare să apară în presă, Bianca Drăgușanu fusese deja prezentată familiei Bădălău cu care a luat masa împreună, semn că relația cu Gabi Bădălău începea să prindă contur.

“Familia lui o iubea deja. Au luat masa împreună și se discuta deja despre o mutare a Biancăi în una dintre casele pe care Gabi le deține în București”, au declarat surse apropiate celor doi, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău, despre relația cu Bianca Drăgușanu

Acum, însă, relația celor doi se află în impas, după ce Gabi Bădălău a fost surprins cu alte domnișoare, fapt ce confirmă și cele spuse de încă soția lui, Claudia Pătrășcanu, care nu de puține ori a mărturisit că i-a fost infidel.

“Bianca este o fată foarte mișto, este prietena mea. Da, da, da. Am avut o relație. Lucrurile se întâmplă cu un scop. Relațiile dintre noi sunt civilizate. Nu există capricii, nu există. A fost și este totul perfect”, a spus Gabi Bădălău în emisiunea lui Dan Capatos.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Bianca Drăgușanu nu a vrut să confirme sau să infirme relația cu Gabi Bădălău, deși, la începutul anului, au fost surprinși împreună în vacanță, în Maldive, și de când s-au întors în țară au petrecut destul de mult timp împreună.

“Am zis eu vreodată că am fost într-o relație? Am fost prieteni și suntem prieteni. Prietenii ies cu prieteni. Eu nu vorbesc despre lucruri de care nu sunt sigură”, a spus și Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu, sexy
Bianca Drăgușanu, implicată într-o nouă telenovelă amoroasă. Sursă foto: Instagram

Familia Bădălău tună și fulgeră după escapadele fiului

Conform surselor noastre, familia Bădălău nu ar fi deloc încântată de comportamentul fiului care se află în plin divorț de cântăreața Claudia Pătrășcanu, cu care se luptă în instanță și pentru custodia celor doi copii. Mai mult, Gabi Bădălău a fost atenționat de părinți să se potolească și să nu se mai expună public, până când mariajul cu Claudia Pătrășcanu o să fie încheiat și în instanță.

 

ADVERTISEMENT