Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Ce bani au promiși Florinel Coman & co pentru Europa. Gigi Becali, gata să dubleze totul pentru marele vis! Video

Gigi Becali a vorbit la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici despre banii pe care îi au promiși jucătorii FCSB-ului pentru Europa.
16.05.2023 | 22:51
Exclusiv Ce bani au promisi Florinel Coman  co pentru Europa Gigi Becali gata sa dubleze totul pentru marele vis Video
Exclusiv. Ce prime au fotbaliștii de la FCSB pentru grupele cupelor europene. Gigi Becali, gata să dubleze totul pentru marele vis. Video
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a spus la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că jucătorii nu au primă de titlu, ci au prime doar dacă intră în grupele Conference, Europa sau Champions League.

Ce bani au promiși Florinel Coman & co pentru Europa

Gigi Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre primele pe care fotbaliștii FCSB-ului le au pentru accederea în grupele cupelor europene, dezvăluind sumele de bani pe care Florinel Coman și compania le au în contracte.

ADVERTISEMENT

Astfel, fotbaliștii FCSB-ului pot primi 50.000 de euro la calificarea în grupele Conference sau Europa League, iar în cazul în care se vor califica în grupele Champions League, aceștia vor primi câte 100.000 de euro, dar Gigi Becali se gândește chiar să dubleze suma.

„Eu nu dau prime, ce prime să dau? La mine primă iei doar dacă tu câștigi bani și primești din ei. Dacă iau campionatul, n-au nici cinci bani.

ADVERTISEMENT

Doar dacă intră în grupele Conference League sau Europa League iau 50.000, 100.000 de euro dacă intră în Champions League, s-ar putea să le dau chiar mai mult și de la mine, să le dau dublu dacă intră în grupele Champions League”.

VEZI VIDEO AICI

„Vom vedea atunci cât le mai dau!”

„Acum ei au în contract 100.000 de euro dacă intră în grupele Champions League. Nu știu cât o să le dau mai mult, am spus că probabil, dar nu știu cât, vom vedea atunci”, a mai spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FCSB mai are două meciuri de jucat în play-off, împotriva Farului și a Rapidului. În cazul în care FCSB se va impune în duelul de la Ovidiu cu Farul, trupa lui Elias Charalambous își continuă drumul pe titlu, ajungând pentru prima dată în acest sezon pe primul loc.

În cazul în care „marinarii” se vor impune, aceștia vor câștiga matematic titlul, având un avans de patru puncte față de FCSB înaintea ultimei etape. În ultima etapă, Farul o să o întâlnească pe CFR Cluj în deplasare.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.