Sport

Exclusiv. Adrian Mititelu a văzut de la Craiova meciul cu Sepsi. Ce le-ar fi spus apropiaților după haosul de la Sf. Gheorghe: “Au vrut să-mi ia punctele”

Sepsi - FCU Craiova a fost întrerupt din cauza scandărilor rasiste ale "ultrașilor", prima astfel de decizie din istoria fotbalului românesc.
29.01.2023 | 18:40
Exclusiv Adrian Mititelu a vazut de la Craiova meciul cu Sepsi Ce lear fi spus apropiatilor dupa haosul de la Sf Gheorghe Au vrut sami ia punctele
Adrian Mititelu, afectat după o nouă decizie împotriva FCU Craiova. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu este un car de nervi după o nouă decizie în premieră în fotbalul românesc în care echipa pedepsită este FCU Craiova. Partida oltenilor de la Sfântu Gheorghe a fost întreruptă pentru xenofobie și rasism.

Ce le-a transmis Adrian Mititelu apropiaților după ce Sepsi – FCU Craiova a fost întrerupt pentru rasism: “Au vrut să îmi ia punctele”

FANATIK a aflat ce le-a transmis Adrian Mititelu apropiaților săi după decizia luată de Andrei Chivulete, pentru prima dată în istoria fotbalului românesc. Patronul FCU Craiova este convins că s-a căutat pedepsirea lui.

ADVERTISEMENT

“Un exces de zel incredibil. Face o uriașă nedreptate echipei și clubului. Cu Andrei Chivulete am mai avut probleme, mă simt vânat de Chivulete jr. E clar că s-a urmărit pedepsirea mea, să îmi fie luate cele 3 puncte”, le-ar fi transmis Adrian Mititelu apropiaților săi.

FANATIK a aflat că Adrian Mititelu a văzut meciul de la Craiova, în vreme ce fiul său a fost în tribunele stadionului din Sfântu-Gheorghe. După toată nebunia de la Sepsi – FCU Craiova, Laszlo Dioszegi anunța ce a discutat cu Mititelu după meci. Mai exact, Mititelu jr. este cel care a vorbit cu Dioszegi, așa cum a aflat FANATIK.

ADVERTISEMENT

Andrei Chivulete, decizie radicală la Sepsi – FCU Craiova. A oprit definitiv partida, la jumătatea primei reprize, pentru scandări xenofobe și rasiste

La mijlocul primei reprize, Andrei Chivulete a trimis cele două echipe la cabine pentru 10 minute, din cauza scandărilor rasiste și xenofobe. Partida a fost reluată după 10 minute.

Doar că nu s-a mai jucat decât pentru câteva secunde. Andrei Chivulete a reacționat imediat după ce ar fi auzit alte scandări condamnabile. A luat direct decizia de încheiere definitvă a partidei.

ADVERTISEMENT

Este pentru prima dată când se ia o asemenea decizie în fotbalul românesc, iar echipa afectată este FCU Craiova. Echipa lui Adrian Mititelu a fost mai mereu dată ca exemplu când vine vorba de pedepse, cel puțin aceasta este senzația oltenilor.

Laszlo Dioszegi, discuție cu Adrian Mititelu jr. după haosul de la Sfântu Gheorghe. Nedumerit de atitudinea unora dintre “ultrașii” olteni

Laszlo Dioszegi a dezvăluit ce a discutat cu Adrian Mititelu jr. după haosul de la Sfântu Gheorghe. Patronul lui Sepsi s-a arătat nedumerit de atitudinea ostilă pe care o parte dintre ultrașii FCU Craiova o au față de finanțatorul Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

“Domnul Mititelu (n.r. Adrian Mititelu jr.) a venit la mine după meci și mi-a zis că îi este rușine pentru ce s-a întâmplat. Ne-a strâns mâna. Eu cred că majoritatea dintre ei nu voiau să se răzbune pe Sepsi, ci pe Adrian Mititelu.

După ce s-a fluierat finalul partidei au început să strige împotriva lui Adrian Mititelu. Eu cred că niciun patron nu merită să fie tratat în așa fel”, a explicat Laszlo Dioszegi la Digi Sport.

ADVERTISEMENT