Life

Exclusiv. Ce nu văd telespectatorii la Te cunosc de undeva. Tavi Clonda, nopți nedormite din cauza lui Beyonce

01.10.2020 | 14:57
Exclusiv. Ce nu văd telespectatorii la Te cunosc de undeva. Tavi Clonda, nopți nedormite din cauza lui Beyonce
Tavi Clonda a fost Beyonce la Te cunosc de undeva. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Show-ul Te cunosc de undeva de la Antena 1 se bucură de un succes uluitor, însă ce se ascunde în spatele scenei unde concurenții intră în pielea unor artiști celebri?

Te cunosc de undeva: repetițiile se fac în mare parte acasă

În spatele formatului de la Antena 1 se depune o muncă imensă, iar repetițiile actorilor și cântăreților nu se limitează doar pe scena unde se filmează show-ul.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai surprinzătoare apariții din acest an a fost cea a lui Tavi Clonda, care în primele ediții a fost nevoit să facă travesty, să intre în pielea Elenei Gheorghe, respectiv a lui Beyonce.

Soțul Gabrielei Cristea a învățat să meargă pe tocuri acasă și a făcut repetiții până la epuizare, căci își dorește cu ardoare să câștige concursul care la care se filmează și acum.

ADVERTISEMENT

Nevasta lui Tavi ne-a declarat ce nu se vede pe micul ecran și cât de mult efort depun concurenții pentru a face față a ceea ce pentru mulți ar putea părea o joacă de-a deghizarea.

Tavi Clonda, nopți albe din cauza personajelor pe care le-a interpretat

„Tavi mi se pare foarte tare și vreau să spun că îi este foarte greu să facă față. El repetă acasă și îmi dau seama cât de mult muncește pentru un personaj. Pare că ce se întâmplă acolo e o pură joacă, dar nu e chiar așa”, a declarat Gabriela Cristea în exclusivitate pentru site-ul nostru.

„A făcut repetiții cu Furnica, cu Ozana la canto, la actorie, dar ei nu au timp practic să repete atât de mult, căci repetițiile se fac cu toții. Nu au timp să stea să repete un personaj de la cap la coadă, ci primesc niște repere. Fiecare ia informațiile esențiale și repetă acasă, conștiincioși”, a mai spus soția lui Tavi.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă uneori e hilar, e foarte greu. De pildă, Tavi a stat câteva nopți să vadă interviuri cu Beyonce pentru a intra în personaj, căci ei trebuie să fie personaje pe toată durata filmărilor, nu doar în cele trei minute de prestație”, a completat prezentatoarea.

Printre cele mai amuzante lucruri în pregătirea pentru emisiunea de la Antena 1 a fost pentru soțul Gabrielei Cristea, dar și pentru alți concurenți, să învețe să meargă pe tocuri. Soțul vedetei a exersat din plin acasă, în fața oglinzii.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri