Life

Exclusiv. Ce se întâmplă cu Brigitte Pastramă după ce Florin a dispărut fără nimic la el

14.10.2020 | 12:26
Exclusiv Ce se intampla cu Brigitte Pastrama dupa ce Florin a disparut fara nimic la el
ADVERTISEMENT

Un nou conflict zguduie căsnicia dintre Brigitte Pastramă și Florin. Cei doi s-au certat foarte urât, iar tensiunea a fost atât de mare încât Florin a plecat de acasă fără acte și telefon.

Brigitte Pastramă și Florin, ceartă monstruoasă la Timișoara

Publicația spynews.ro a publicat niște imagini cu Brigitte Pastramă în care încearcă disperată să dea de soțul ei, după cearta monstruoasă pe care a avut-o cu acesta.

ADVERTISEMENT

Cei s-au dus în Timișoara cu copiii lor, acolo unde, scrie publicația, vedeta și-a făcut o intervenție estetică la buze.

Nu mult a durat pacea de la Timișoara căci Brigitte și Florin au ajuns din nou la cuțite, ba chiar aceasta s-ar fi închis în baie de teamă să nu o bată soțul ei, timp în care acesta s-a făcut nevăzut.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Brigitte are de gând să se întoarcă singură în București și încearcă acum să rezolve situația.

Brigitte a suferit un mic șoc, însă acum este mai bine

FANATIK a aflat în exclusivitate în ce stare este soția lui Florin Pastramă după acest nou episod furtunos care a avut loc în căsnicia celor doi.

ADVERTISEMENT

„Brigitte a suferit un mic șoc și încearcă să rezolve problema. Abia a putut vorbi. A fost foarte speriată mai ales că el a plecat fără nimic la el. Acum este mai bine și vrea liniște ca să-și pună ordine în gânduri. Relația lor este în cel mai critic punct din ultima vreme”, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK o sursă apropiată cuplului.

Nu este prima ceartă în cuplul format dintre Brigitte și Florin și, deocamdată, nu am putut afla dacă bruneta a dat până la urmă de soțul ei, însă vă vom ține la curent.

ADVERTISEMENT

Certurile dintre cei doi au ajuns în atenția presei mai ales după ce Florin a fost surprins având o atitudine agresivă cu fosta nevastă a lui Ilie Năstase în repetate rânduri, o dată la shaormeria celor doi și altă dată în parcarea unui magazin.

 

ADVERTISEMENT