Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Ce se întâmplă cu palmaresul Stelei din perioada 1998-2003. „Nu poate fi tăiat ca salamul”. Video

Virgil Boglea, avocatul ”Asociației Salvați Steaua”, a explicat la FANATIK SUPERLIGA ce se întâmplă cu palmaresul Stelei din perioada 1998-2003.
17.03.2023 | 08:00
Exclusiv Ce se intampla cu palmaresul Stelei din perioada 19982003 Nu poate fi taiat ca salamul Video
Ce se întâmplă cu palmaresul Stelei din perioada 1998-2003. „Nu poate fi tăiat ca salamul”
ADVERTISEMENT

ÎCCJ a mai amânat încă o dată verdictul în disputa pe care o au cluburile FCSB și CSA Steaua cu privire la palmares. Noul termen este pe 28 martie.

Ce se întâmplă cu palmaresul Stelei din perioada 1998-2003. ”Am supus analizei Înaltei Curți aspectul de unicitate, de indivizibilitate a palmaresului”

În ”războiul” dintre CSA Steaua și FCSB, judecătorii trebuie să dea verdictul într-un dosar extrem de complex. Motiv pentru care nici nu s-a ajuns la o decizie finală în ani buni.

ADVERTISEMENT

Acum, speța este la Înalta Curte. Care nu va stabili însă decât în ce măsură a fost aplicată corect legea la Tribunalul București și la Curtea de Apel.

Dacă magistrații decid că lucrurile au fost în regulă, hotărârea instanței din urmă, din vara lui 2021, ar rămâne definitivă. Fără a se rezolva însă situația anilor 1998-2003.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA. Virgil Boglea, avocatul ”Asociației Salvați Steaua”, spune însă că un verdict final ar trebui să o lămurească după ce în atenția ÎCCJ a fost adusă inclusiv această problemă.

VEZI VIDEO MAI JOS

”Am supus analizei Înaltei Curți aspectul de unicitate, de indivizibilitate a palmaresului. Palmaresul nu poate fi tăiat ca un baton de salam. Să spui asta îți revine ție, iar asta îți revine ție.

ADVERTISEMENT

Dacă s-a continuat aceeași activitate fotbalistică începută în 1947, cu siguranță și palmaresul a continuat cu noua entitate juridică. Indiferent că a luat o formă de organizare ca Asociație sau sub forma unei societăți comerciale.

Mai mult decât atât. Nouă, la momentul actual, Curtea de Apel ne spune 1998. Dar nu ne indică anotimpul la care se referă. Și avem o problemă. 

ADVERTISEMENT

În 7 aprilie 1988 s-a înființat AFC Steaua București, iar campionatul în acel an s-a terminat în luna mai. Și a câștigat Steaua titlul în luna mai”, a spus Boglea.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT