Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Ce spun apropiații despre Darius Olaru: “E desfigurat! Va fi cusut iar”. Video

Darius Olaru suferă după ciocnirea „horror” cu Andrea Compagno din ultimul meci al FCSB-ului. Mijlocașul roș-albaștrilor este desfigurat și va fi cusut din nou.
13.12.2022 | 12:10
Exclusiv Ce spun apropiatii despre Darius Olaru E desfigurat Va fi cusut iar Video
Exclusiv. Ce spun apropiații despre Darius Olaru “E desfigurat! Va fi cusut iar”. Colaj Fanatik/ Foto: Captură Video Digisport.ro
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat ultima partidă din campionat și a ajuns la 5 victorii consecutive, însă mare parte din atenția roș-albaștrilor se îndreaptă spre Andrea Compagno și Darius Olaru care s-au accidentat grav în startul partidei cu Chindia. Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit în cadrul celei mai recente ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA detalii exclusive despre situația lui Darius Olaru. Mijlocașul roș-albaștrilor va fi supus unei noi intervenții chirurgicale.

Detalii despre starea de sănătate a lui Darius Olaru: „E desfigurat! Va fi cusut iar”

Darius Olaru și Andrea Compagno nu vor mai evolua în acest an și vor absenta în derby-ul contra celor de la CFR Cluj, informația dezvăluită în exclusivitate de jurnalistul Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA. Situația mijlocașului de la FCSB este mult mai gravă, iar cea mai recentă ediție a emisiunii a venit cu noi detalii despre starea de sănătate a titularului din lotul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit în exclusivitate că Darius Olaru va fi cusut din nou astăzi (n.r. marți) și că va trece din nou prin toate procedurile pe care le-a parcurs duminică seară după meciul de la Ploiești.

„Compagno și Olaru nu vor mai juca în acest an. Nu s-au terminat problemele pentru Darius Olaru. Astăzi va fi cusut din nou. Va lua de la cap tot ce s-a întâmplat duminică seara pentru că acele cusături care s-au făcut după meci la spital nu au fost în regulă și va fi luat totul de la zero. 

ADVERTISEMENT

Din nou probleme, din nou dureri și alte necazuri pentru Darius Olaru. Îmi spun cei care l-au văzut este pur și simplu desfigurat după ciocnirea cu Compagno. Darius Olaru, astăzi, va trece din nou printr-o altă intervenție chirurgicală”, sunt informațiile dezvăluite de jurnalistul Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Stoichiță, convins că absențele lui Compagno și Olaru vor fi suplinite în derby-ul cu CFR Cluj

Mihai Stoichiță, invitat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a dezvăluit că locul titularilor în lotul FCSB-ului pentru derby-ul cu CFR Cluj vor fi suplinite de Miculescu și Oaidă, care i-au înlocuit pe cei doi fotbaliști accidentați și în meciul cu Chindia.

ADVERTISEMENT

„Sunt doi jucători foarte importanți, care au fost titulari incontesabili în ultima perioadă la FCSB (n.r. Compagno și Olaru). Dar ce am văzut în ultimul meci, cred că cei care au intrat în locul lor îi vor suplini pentru că deja e vorba de experiența pe care au căpătat-o Miculescu și Oaidă. 

Sunt jucători care pot sublini. Nu poți spune că există o diferență imensă între titulari și rezerve. Atunci, cred că vor reuși să-și facă simțită prezența în teren și să încât să se uite de ceilalți doi, ci să se ridice la nivelul celorlalți doi”, a declarat Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Mihai Stoica a confirmat exclusivitatea Fanatik. Compagno și Darius Olaru nu vor mai juca în 2022

Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit în ediția precedentă a FANATIK SUPERLIGA cât de gravă este situația celor două piese de bază din lotul vicecampioanei României și a anunțat că cei doi fotbaliști nu vor mai evolua în ultimele meciuri din 2022.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a confirmat exclusivitatea FANATIK și s-a arătat șocat de impactul ciocnirii. „N-am văzut în viața mea așa ceva. Să ți se accidenteze golgheterul echipei atât de grav chiar în primul minut. Compagno avea o plagă uriașă deschisă. Olaru avea tot o plagă deschisă și un hematom cât un cartof. Nu vor mai juca anul ăsta, e exclus.

Ceva pozitiv este. Atât timp cât în pauză jucătorii urlau în vestiar că joacă pentru ăștia doi, asta nu poate să însemne decât că se naște o echipă cu spirit, ceea ce nu credeam că se poate face la noi. Avem jucători cu gleznă fină, nu știam că putem dezvolta și spirit de echipă”, a declarat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT