Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Ce urmează la formația lui Gigi Becali? „Va coborî el în iarbă, să facă și antrenamente”. Video

În timpul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Ioan Andone a susținut că Gigi Becali poate face un pas înainte ca tehnician și să preia modelul Capello.
06.12.2022 | 12:39
Exclusiv Ce urmeaza la formatia lui Gigi Becali Va cobori el in iarba sa faca si antrenamente Video
Ioan Andone spune că nu vede de ce Gigi Becali, care a spus răspicat că ia deciziile la FCSB, nu ar putea coordona și antrenamentele.
ADVERTISEMENT

Leo Strizu este, în acte, antrenorul FCSB, în condițiile în care Mihai Pintilii nu are licență. Acesta a recunoscut însă, tranșant: ”Domnul Becali hotărăște, noi suntrem simpli executanți”. În cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Ioan Andone a spus că nu vede de ce patronul vicecampioanei nu ar putea să conducă și procesul de pregătire al echipei.

”Spune care este tema antrenamentului și după aceea stă și se uită”, a spus Ioan Andone, oferind și un exemplu celebru, Fabio Capello

FCSB a câștigat la scor partida cu Mioveni, 5-1. Însă, după ce a avut emoții în startul jocului, atunci cînd oaspeții au avut un gol anulat. Și gazdele au făcut o schimbare rapidă, în minutul 25, atunci când Edjouma i-a luat locul lui Oaidă.

ADVERTISEMENT

O mutare care, în contextul declarațiilor lui Leo Strizu, i-a fost atribuită patronului Gigi Becali inclusiv în emisiunile de analiză de după joc. Momentul a fost dezbătut și în ultima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

”Dacă știu dinainte că el le face, spun, este inspirat, nu este inspirat. A avut o zi bună Gigi. Ce să faci? Dacă noi știm.

ADVERTISEMENT

A avut o zi bună ieri, pentru că meciul nu era ușor. Uite că el a fost scânteia, dacă el a făcut schimbarea. Ai văzut și Coman, ce schimbare bună. Ce ușor a driblat”, a spus Ioan Andone.

Să fie următorul pas acela să coboare pe bancă și de a merge ”în iarbă”, l-a întrebat Horia Ivanovici. Ioan Andone spune că ar putea să o facă, în calitate de coordonator al unui staff. Și a oferit și un exemplu cu notorietate.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

”Nu vrea să facă antrenamente. Asta este greu. Să se ducă două ore, trei ore. Cred că-și face un staff bun, pentru că bani are să-și aducă cei mai buni antrenori secunzi, analiști, preparatori fizici.

Și n-ar fi rău. El spune care este tema antrenamentului și după aceea stă și se uită. Am văzut, Capello nu se implica. Mă invitase Mutu, pentru că-l rugasem să-l văd o săptămână.

ADVERTISEMENT

În acea săptămână a lucrat 30 de minute. Avea opt secunzi. Tactic, puțin. Dar la fiecare antrenament era îmbrăcat în echipament, în pantaloni scurți și în ghete.

Spunea tema antrenamentului și el urmărea. Mai oprea antrenamentul”, a spus Andone la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT