Life

Exclusiv. Ce viață o așteaptă pe Bianca Drăgușanu după ce a fost bătută. Numerologul vedetelor, Adam Andreas Stavarache, despre relația cu Alex Bodi

02.10.2020 | 17:01
Exclusiv Ce viata o asteapta pe Bianca Dragusanu dupa ce a fost batuta Numerologul vedetelor Adam Andreas Stavarache despre relatia cu Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, sub lupa numerologului Adam Stavarache
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează una din cele mai controversate relații din showbiz-ul românesc. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este: de ce mai stă vedeta cu afaceristul dacă are atât de mult de suferit?

Numerologul vedetelor, despre destinul Biancăi Drăgușanu în relația cu Alex Bodi

Numerologul vedetelor, Adam Andreas Stavarache, a luat la puricat datele de naștere ale celor doi, în exclusivitate pentru FANATIK, pentru a afla ce fel de destin au, care sunt greșelile karmice pe care trebuie să le îndrepte și mai ales dacă relația lor are cu adevărat un viitor.

ADVERTISEMENT

„Vă pot spune că este o femeie foarte sensibila și data ei de naștere ne arată acest lucru . Este născută pe data de 06.03.1982 și are cifra destinului 2, aici este necesar să ajungă pentru a fi cu adevărat împlinită adică în 2. Data nașterii îmi spune ce a făcut ea în alta viață, putem vedea prezentul ei și viitorul ei într-o mai mare măsură”, susține numerologul vedetelor.

Din punct de vedere karmic, Bianca Drăgușanu în viață anterioară cea mai mare greșeală pe care a făcut-o a fost adulterul. Și-a înșelat repetat și uneori fără ocolișuri soția sau soțul cauzându-le acestora suferințe profunde psihice și emoționale, în opinia lui Adam Stavarache.

ADVERTISEMENT

„În viața asta va trece prin momente similare din partea partenerului pe care îl va alege, iar cel mai important sfat pe care îl aș da ar fi acela să își asume crucea și să o ducă până la capăt cu partenerul ales”, o îndeamnă maestrul tainelor numerologice.

Anul suferințelor din punct de vedere karmic pentru Bianca Drăgușanu

Cea mai mare problemă în privința vieții amoroase este că bărbații nu pot avea încredere deplină în ea. Din punct de vedere numerologic, Bianca este complet se axează mai degrabă pe ideea de familie, pentru care ar sacrifica orice.

ADVERTISEMENT

„Din punct de vedere evolutiv Bianca Drăgușanu se afla de la vârstă de 34 de ani până 43 de ani pe energia cifrei 8. O cifră care poartă multă energie și putere de manifestare mai ales în zona financiară.

Este o oportunitate în aceasta perioada să își mărească și mai mult capitalul finaciar sau să clacheze dacă nu învață să se comporte cu putere și respect”, susține Stavarache.

ADVERTISEMENT

„Din studii am observat că oamenii care au această energie în aceasta perioada întâmpină multe agresiuni sau obstacole dar poate și o oportunitate benefică să își mărească capitalul financiar, dar în cazul ei prin colaborări și multă diplomație”, a completat specialistul.

Anul va fi în continuare greu pentru Bianca Drăgușanu, căci e un an personal 13 care se reduce la 4, asta însemnând prezența unor energii karmice uriașe și nevoia de a plăti anumite datorii karmice.

Stavarache o sfătuiește pe Bianca Drăgușanu să fie atentă la cum se poartă cu oamenii din jurul ei și să aibă mai multă grijă de corpul ei, de sănătate în general. Cifra 4 în numerologie își pune amprenta asupra condiției fizice.

Harta numerologică a lui Alex Bodi: lider încăpățânat prea puțin sensibil

„Faptul că a fost bătută de soțul ei, așa cum scrie presa, ne confirmă manifestarea directă a energiei 13/4 a anului personal”, mai spune numerologul.

Cât despre comunicarea dintre cei doi, lucrurile arată și mai interesant: „De asemenea, sufletele lor comuniă prin energia lui 13, el fiind un 7 la nivelul sufletului, fiind născut pe 7.12.1983 iar ea un 6, născută pe 6 martie.

El este foarte diferit de ea. Are foarte mari pretenții de la ea, posibil chiar și așteptări intelectuale, el nu este o fire foarte sensibilă, ba din contră, e foarte rațional și sceptic.

Nu crede cu ușurință în oricine și este genul de bărbat care se impune. Sincer se cam dau cap în cap. El se află de la vârsta de 32 de ani până la vârsta de 41 pe energia și oportunitatea cifrei 1, unde el învață să fie un adevărat lider.

Uneori destul de riguros, pretențios și agresiv cu cei din jurul lui. Clar pot spune că el este liderul în relația aceasta, iar dacă fac concurență este posibil să iasă cu foc”.

Relația lor nu are viitor

Cât despre Bodi, el este pe anul personal 5, o cifră a exceselor. Oamenii care au această cifră în destin tind să trăiască un pic mai libertin și să înșele cu ușurință.

Ce viitor au cei doi? Numerologul susține că relația mai poate fi salvată, dar nu vorbim despre un cuplu care să ajungă fericit până la adânci bătrâneți:  „Din punctul meu de vedere, ei pot crește foarte frumos împreună dar cu multe compromisuri mai ales din partea ei însă, opinia mea este că pe termen lung eu nu îi văd în această relație, însă chiar m-aș bucura ca amândoi să învețe lecția compromisului care este una foarte importantă și face parte din lectiile de viață pe care aceștia doi le au”.

Iată mai jos și matricile zilelor de naștere ale celor două vedete realizate de maestrul Adam Andreas Stavarache:

bianca drăgușanu
Primul tabel numerologic este al Biancăi Drăgușanu, al doilea al lui Alex Bodi
ADVERTISEMENT