Exclusiv. Cea mai mare dorință a artistei Corina Chiriac pe timp de pandemie + urarea specială de Paște pentru cititorii Fanatik

EXCLUSIV FANATIK
Dan Suta   
în HotNews
13/04/2020, 17:08
Exclusiv. Cea mai mare dorință a artistei Corina Chiriac pe timp de pandemie + urarea specială de Paște pentru cititorii Fanatik EXCLUSIV FANATIK
Corina Chiriac duce dorul spectacolelor, dar este optimistă că aceste vremuri vor trece repede. Fotografie realizată de Ioana Hameeda

Corina Chiriac este nerăbdătoare să revină pe scenă, mai ales că este genul de artist căruia nu îi place să piardă vremea, fiind mereu în contact cu fanii ei și cu colegii de spectacole.

Corina Chiriac se ferește de riscuri: „De ce să iau amendă aiurea 2.000 de lei?”

Cântăreața ne-a spus cum trece prin această perioadă grea pentru mulți români și ce așteptări are pentru ce va urma după criza coronavirisului.

Interpreta unora dintre cele mai apreciate șlagăre românești respectă cu sfințenie toate regulile impuse de autorități, mai ales că se află în categoria de risc, având 70 de ani.

Artista nu se încumetă în a face deplasări în această perioadă, iar Paștele le va petrece în casă, ca mai toată lumea.

„De Paște stau acasă. Nu am unde să mă duc oricum. Eu nu risc cu absolut nimic, ba sunt și în categoria 65+, categoria de risc. De ce să iau amendă aiurea 2.000 de lei când cu banii ăia aș putea face altceva după ce trece carantina asta militară?”, ne-a spus Corina Chiriac.

O serie de spectacole anulate

Ca mai toți artiștii de la noi, și Corina a fost nevoită să își anuleze concertele. Avea mai multe spectacole programate, printre care unul grandios la Sala Palatului, unde a fost invitată să participe la concertul de 25 de ani de activitate a îndrăgitului Paul Surugiu.

„Aș fi avut multe spectacole: un festival la Piatra Neamț cu Ionel Tudor, aveam concerte la Deva, la Buzău. Aveam măcar două deplasări pe lună, chiar și la Brașov fusesem programată. Au căzut toate”, ne-a povestit artista.

Corina Chiriac ne-a spus ce îi lipsește cel mai mult în aceste momente, care este marea ei dorință: „Îmi e dor de colegii mei, de spectacole, de fani. De atmosfera plăcută din culise pe care o înțelegem noi. De nunți, de petreceri. Noi artiștii petrecem în felul nostru, intrăm în atmosfera evenimentului unde suntem chemați”.

Mesaj pentru cititorii Fanatik

Cât despre emisiunea pe care o realizează la Național TV, „Opriți timpul”, muziciana ne-a mărturisit că există suficiente înregistrări pentru a fi difuzate.

„Am filmat 8 ediții din cele 15 programate. Sunt emisiuni filmate înainte de carantină, se poate vedea asta căci toți artiștii coboară scările. Ne pupăm, ne luăm în brațe, nu aveam de unde să știm atunci ce va urma. S-a decis oprirea filmărilor după aceea pentru sănătatea noastră”, a mai spus Corina.

În final,  Corina Chiriac a trnsmis și un mesaj pentru toți cititorii site-ului nostru, cu ocazia sărbătorilor pascale: „Vreau să le urez cititorilor multă sănătate, să treacă cu bine peste săptămânile astea grele. Îi invit cum se termină carantină să ne reîntâlnim cu plăcere în sălile de spectacole, la concerte, la petreceri, de ce nu”.

 

Închide ×