Fotbal intern

EXCLUSIV / CFR Cluj vrea un jucător de la o RIVALĂ! “E rapid şi tehnic!”

Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, a dezvăluit, la FANATIK SHOW, viitoarea ţintă a oficialilor ardeleni. Echipa antrenată de Vasile Miriuţă se pregăteşte să detoneze bomba şi să...
01.10.2014 | 18:33
EXCLUSIV  CFR Cluj vrea un jucator de la o RIVALA E rapid si tehnic
ADVERTISEMENT

Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, a dezvăluit, la FANATIK SHOW, viitoarea ţintă a oficialilor ardeleni. Echipa antrenată de Vasile Miriuţă se pregăteşte să detoneze bomba şi să îl transfere pe atacantul rivalei U Cluj, Justin Mengolo.

Victoria cu U Cluj, a şasea consecutivă pentru Vasile Miriuţă la timona lui CFR Cluj, îi face pe oficialii formaţiei feroviare să se gîndescă la titlu, însă aceştia mai au de îndeplinit un obiectiv pentru a fi convinşi de puterea echipei în lupta cu rivala din Ghencea,  Steaua. “Steaua nu mai are agresivitate, eu mi-am dorit întodeauna ca echipa mea să aibă calitatea asta. Acum o avem noi şi nu o mai are Steaua, e mai puţin agresivă decît pe vremea lui Reghecampf. Dar contează şi că au plecat jucători, iar în locul lor nu au fost aduşi fotbalişti de aceeaşi valoare. Nu am făcut o partidă reuşită cu U Cluj, au fost meciuri mai bune. Ne lipseşte Deac, scotea cu uşurinţă oamenii din joc şi făcea cît doi oameni. Ne preocupăm să continuăm pe linia asta şi, dacă mai reuşim trei victorii consecutive, ne putem gîndi la titlu! Dacă la sfîrşitul turul sîntem pe podium şi nu la distanţă mare de primul loc, luăm serios în calcul varianta titlului. Oricum, sîntem pe un loc peste aşteptări. Dacă eram întrebat în etapa a treia, nu credeam că putem. Aş vrea să îl aduc la CFR pe Justin Mengolo, de la U Cluj. Este un jucător bun, verticalizează, are viteză, dar şi tehnică!”, a declarat Iuliu Mureşan la FANATIK SHOW.
P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT