Sport

Exclusiv/ Cifrele ULUITOARE din contractul lui Reghe!

Laurenţiu Reghecampf a semnat un contract fabulos cu Al Hilal! FANATIK.RO a intrat în posesia tuturor detaliilor din înţelegerea parafată de fostul antrenor al Stelei cu cea mai importantă...
25.05.2014 | 10:32
Exclusiv Cifrele ULUITOARE din contractul lui Reghe
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf a semnat un contract fabulos cu Al Hilal! FANATIK.RO a intrat în posesia tuturor detaliilor din înţelegerea parafată de fostul antrenor al Stelei cu cea mai importantă echipă din zona arabă. Din acte reiese că tehnicianul poate cîştiga nu mai puţin de 17 milioane de euro!

Concret, în primul sezon, Reghecampf s-a înţeles cu prinţul Sami Abu Khazir, care încă se află la Bucureşti, alături de el şi de familia sa, pentru un contract de 3,5 milioane de euro, urmînd ca acesta să crească pentru următorul an competiţional cu încă un milion de euro, de unde rezultă că Reghe va obţine 8 milioane de euro doar din salariu dacă-şi va duce înţelegerea la bun sfîrşit! În plus, sînt stipulate şi o serie de bonusuri consistente, în funcţie de numărul de trofee cîştigate. Astfel, pentru fiecare Ligă a Campionilor Asiei, fostul antrenor al Stelei va fi recompensat cu 2,5 milioane de euro!

ADVERTISEMENT

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

9 milioane doar din bonusuri!

Apoi, titlul în Arabia Saudită este răsplătit cu un milion de euro, în timp ce pentru cîştigarea Cupei Prinţului sau a Cupei Regelui, Reghecampf îşi mai poate adăuga în cont cîte jumătate de milion de euro. Presupunînd că în două stagiuni Al Hilal ar lua cele opt trofee, atunci suma totală încasată se va ridica cu încă nouă milioane de euro, ajungîndu-se la un total de 17 milioane!  Mai mult, conform surselor FANATIK.RO, privilegiile de care se va bucura Reghe în Arabia Saudită nu se opresc aici. “Oamenii de acolo îi plătesc absolut totul lui Reghecampf. De la mîncare, la curentul din casă! Plus bilete la first class fără limită pentru el şi membrii familiei sale, oricînd este nevoie!”, au dezvăluit apropiaţii familiei Reghecampf.