News

Ce s-a întâmplat în procesul criminalului de la Arad, care a omorât-o pe micuța Antonia. ”Regret! Mi-aș da viața să o aduc înapoi!”

Magistrații au decis trimiterea în judecată a lui Florin Crișan, bărbatul care și-a omorât fiica vitregă la sfârșitul lunii octombrie. Ucigașul Antoniei este acuzat de omor, profanare de cadavre și violență în familie.
25.01.2022 | 17:51
Ce sa intamplat in procesul criminalului de la Arad care a omorato pe micuta Antonia Regret Mias da viata sa o aduc inapoi
Florin Crișan, tatăl vitreg al Antoniei, riscă o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru fapta sa
ADVERTISEMENT

În timp ce iubita lui, Sabrina, era internată în spital, unde urma să nască, Florin Crișan (23 de ani) a omorât-o pe fetița concubinei sale, Antonia, pe care a dat-o cu capul de perete, supărat că micuța voia să se joace cu el.

Ulterior, Crișan a abondonat trupul fetiței pe un câmp din apropierea Aradului, după care l-a incendiat, dorind să-și șteargă orice urmă. Cadavrul Antoniei a fost descoperit întâmplător, la finalul lunii octombrie 2021, de un cetățean care își plimba câinele prin zonă.

ADVERTISEMENT

Florin Crișan regretă fapta și spune că a omorât-o pe Antonia pentru că era drogat

”În seara zilei de 1 noiembrie, ora 20:30, o persoană s-a prezentat la sediul IPJ Arad şi a comunicat că a recunoscut, în fotografiile publicate în mass-media, faptul că respectivul cadavrul ar aparţine numitei Antonia, în vârstă de 4 ani, care este fiica unei persoane care locuieşte cu concubinul ei C.F.B. în vârstă de 23 ani, care lucrează ocazional şi este cunoscut ca şi consumator de droguri.

Ca urmare a acestora, organele de poliţie au efectuat verificări la adresa menţionată, iar cele sesizate s-au confirmat”, au informat atunci procurorii Parchetului Arad.

ADVERTISEMENT

Inițial, Florin Crișan nu și-a recunoscut fapta, declarând că Antonia s-ar fi accidentat după ce a căzut în baie, dar – după un interogatoriu de câteva ore – bărbatul a declarat că el a omorât-o, fiind sub influența drogurilor.

La reconstituirea crimei, Florin Crișan a afirmat în fața anchetatorilor că regretă enorm cele întâmplate, dând vina din nou pe faptul că la momentul producerii dramei era sub influența drogurilor.

ADVERTISEMENT

Pentru ce a fost trimis în judecată ucigașul Antoniei

”Regret! Mi-aș da viața să o aduc înapoi! Am iubit-o atât de mult pe Antonia! Eram influențat de droguri. N-a fost cu intenție… Regret ce am făcut!”, a declarat Florin Crișan când a trebuit să povestească ce a făcut în ziua crimei.

Pe 21 ianuarie anul curent, Tribunalul Arad a decis trimiterea în judecată a lui Florin Crișan, pentru comiterea infracțiunilor de omor, profanare de cadavre și violență în familie. Pentru fapta sa, bărbatul de 23 de ani riscă o pedeapsă de 20 de ani de închisoare.

ADVERTISEMENT

”Solutia pe scurt: În baza art.346 alin.1 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu Rechizitoriul întocmit la data de 22.12.2021 de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad în dosarul nr.553/P/2021 prin care a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv inculpatul Crişan Florin Bemiamin, acuzat de săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie prev. de art.199 al.1 C.pen. în forma infracţiunii de omor, prev. de art.188 al.1 C.pen. şi profanarea de cadavre sau morminte, prev. de art.383 al.1 C.pen., cu aplic. art.38 al.1 C.pen.. 

ADVERTISEMENT

Tatăl natural al Antoniei încearcă să obțină custodia fratelui micuței ucise

Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul CRIŞAN FLORIN BENIAMIN, aflat în Penitenciarul Arad, acuzat de săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie prev. de art.199 al.1 C.pen. în forma infracţiunii de omor, prev. de art.188 al.1 C.pen. şi profanarea de cadavre sau morminte, prev. de art.383 al.1 C.pen., cu aplic. art.38 al.1 C.pen. Pronunţată în camera de consiliu din 21 ianuarie 2022”, au hotărât judecătorii arădeni, informează FANATIK.

Potrivit FANATIK, mama fetiței, Sabrina, s-a mutat de două luni în orașul natal, Buzău, părăsind Aradul. Pe de altă parte, tatăl natural al Antoniei încă mai încearcă să obțină custodia lui Oscar, fratele micuței ucise. ”Voi face tot ce depinde de mine ca băiatul meu să ajungă în grija mea”, a declarat Cristian Oancea pentru FANATIK.