Sport

Exclusiv. Cine ar putea fi viitorul patron al FCSB. „Este mână de fier!”. Dezvăluiri surpriză despre urmașul lui Gigi Becali. Video

Alexandra Becali ar putea moşteni echipa FCSB de la tatăl ei. Fiica lui Gigi este lăudată de Dumitru Dragomir, care a spus că este "mână de fier".
17.04.2023 | 20:05
Exclusiv Cine ar putea fi viitorul patron al FCSB Este mana de fier Dezvaluiri surpriza despre urmasul lui Gigi Becali Video
Exclusiv. Cine ar putea fi viitorul patron al FCSB. „Este mână de fier!”. Dezvăluiri surpriză despre urmașul lui Gigi Becali. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este patronul FCSB din 2003. Latifundiarul a vorbit de mai multe ori despre retragerea de la echipă, însă dacă va lua această decizie, FCSB ar putea să ajungă pe mâini bune.

Cine ar putea fi viitorul patron al FCSB. „Este mână de fier!”

Dumitru Dragomir a vorbit la “Profeţiile lui Mitică” despre Alexandra Becali, fiica mijlocie a patronului de la FCSB, care se ocupă deja de afaceri şi spune că ar putea cu brio să conducă şi echipa de fotbal:

ADVERTISEMENT

“Este frumoasă, deşteaptă, devreme acasă şi bogată. Îi doresc un soţ pe măsură. Are şi sora ei cu cumnatul ei afaceri. Dar Alexandra este singură. Este dată naibii. Cine pune mâna pe ea… nu mai zic, că mă înjură Becali.

Nu mă mai înjură, că el nu mai înjură. Dar, vă spun, este mână de fier. E la 24 de metri de blocul meu. Vine toată ziua acolo. Eu spun că acum ţine echipa ea. Are personalitate debordantă. 

ADVERTISEMENT

E tare de tot. Suflă vreun fotbalist în faţa ei? Fac pariu pe cât vrei”

Eu zic că poate să fie de acum patroană. A învăţat şi carte. Copii de azi sunt… În momentul în care vorbeşti 2-3 limbi străine, ai bani mulţi, eşti şi strunit… E şi credincioasă.

La Becali, asta cu credinţa e… Dar, Alexandra este o fată foarte deşteaptă. Pot să spun că o cunosc ca pe copiii mei. O respect şi ea mă respectă pe mine. Are vreo 23-24 de ani. Mă şi întreabă cum sunt preţurile acolo, acolo: 

ADVERTISEMENT

«Alexandra, ia din patru locuri. Acolo o să îţi dai seama când unul este cinstit şi unul necinstit!». E tare de tot. Suflă vreun fotbalist în faţa ei? Fac pariu pe cât vrei. Şi elegantă, nu vulgară.

O laud ca pe un copil de-ai mei. O cunosc, vine pe şantier. Nu-i place ceva, le şi spune, cheamă inginerii. Mână de fier”, a spus Dumitru Dragomir la emisiunea “Profeţiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Vezi VIDEO: 

Gigi Becali are trei fiice!

Gigi Becali are trei fiice: Teodora, Alexandra şi Cristina. Latifundiarul a devenit bunic în anul 2021, când Teodora i-a dăruit o fetiţă.

“Fetele mele cheltuie foarte mult. Le dau cât vor ele. Vin mașinile de curierat în fiecare zi, comandă pe internet. În vacanțe pleacă de 5,6 ori poate pleacă pe an. Le-am lăsat libere să facă ce vor și le fac toate poftele. Numai atât le-am zis, că am o singură poftă: duminica la biserică. Și mă ascultă”, Gigi Becali

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.


  • 2,55 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Rapid – FCSB

ADVERTISEMENT