Life

Exclusiv. Cine este Luis Gabriel, interpretul melodiei Toate diamantele, care a ajuns la aproape 17 milioane de vizualizări pe Youtube. Fanatik a aflat povestea din spatele succesului

21.09.2020 | 17:22
Exclusiv Cine este Luis Gabriel interpretul melodiei Toate diamantele care a ajuns la aproape 17 milioane de vizualizari pe Youtube Fanatik a aflat povestea din spatele succesului
Luis Gabriel, noua senzație din lumea manelelor. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Luis Gabriel este cel mai nou cântăreț de manele de pe piață, iar FANATIK a aflat în exclusivitate primele informații despre tânărul care a rupt Youtube-ul în două cu melodia „Toate diamantele”, la care are peste 16 milioane de vizualizări.

Luis Gabriel duce manelele în zona flamenco

Melodiile artistului au început să fie tot mai populare în mediul online și nu e de mirare, căci acesta abordează stilul flamenco în multe melodii de-ale sale, reușind o combinație aparte cu manelele clasice pe care le ascultă toți la ora actuală.

ADVERTISEMENT

Fanatik a stat de vorbă cu impresarul cântărețului, Ștefan Czeller, și a aflat câteva lucruri interesante despre Luis Gabriel, al cărui nume de scenă se regăsește și în buletin.

Luis Gabriel Tudor are 22 de ani, este din București, iar de cântat cântă de mai mult timp, însă niciodată nu a luat în serios și posibilitatea să facă din asta o profesie cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Absolvent de liceu, Luis Gabriel deține o voce uimitoare, ducând manelele în zona flamenco cu o ușurință care îi uimește până și pe cei mai mari profesori al acestui gen spaniol.

Cu 16 milioane de vizualizări, artistul a dat lovitura pe Youtube

Artistul promite și are deja oferte, căci este chemat la o serie de evenimente din țară, iar dacă pandemia se va domoli, talentul său va putea fi cunoscut și de către românii aflați în străinătate.

ADVERTISEMENT

Luis Gabriel este singurul care cântă din familia sa, și, pe lângă ajutorul pe care i l-a oferit Ionuț Cercel, luându-l sub aripa sa protectoare, acesta beneficiază de sprijin financiar din partea părinților, care fac tot posibilul să își vadă fiul acolo unde merită, pe marile scene.

„Și-a dorit foarte mult să cânte, de mai mult. Cu Ionuț Cercel a început colaborarea în luna iulie și este foarte fericit. Vom avea un turneu, acum sperăm că așteptăm autorizațiile de la primării, ținând cont de situația actuală. Vom avea și în București. Poate din noiembrie vom merge și în străinătate, suntem în discuții”, ne-a declarat Czeller, impresarul lui Luis Gabriel.

ADVERTISEMENT

Din luna iulie până acum, tânărul artist a reușit să adunde 16 milioane de vizualizări la piesa „Toate diamantele”,un lucru care nu e de ici, de colo, având în vedere că intrarea lui în lumea manelelor s-a produs de foarte curând, în vara aceasta cu adevărat.

Cei care i-au ascultat piesa, deloc puțini, sunt convinși că asistăm în fața unui nou fenomen și că artiști precum Florin Salam sau Jador, în continuare în trending, ar putea să tremure în fața succesului bucureșteanului de doar 22 de ani.

Luis Gabriel a colaborat până acum cu Bogdan de la Ploiești, iar pentru viitor se anunță un proiect muzical special cu Haziran.

ADVERTISEMENT
Tags: