Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Club de Champions League a venit la meciul cu Chindia după fotbalistul lui FCSB. Video

Adrian Șut este fotbalistul momentului la FCSB. Mijlocașul este cel mai curtat jucător al roș-albaștrilor și ar putea pleca, curând, la o echipă de Champions League.
12.12.2022 | 12:56
Exclusiv Club de Champions League a venit la meciul cu Chindia dupa fotbalistul lui FCSB Video
Exclusiv. Club de Champions League a venit la meciul cu Chindia după fotbalistul lui FCSB. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Șut (23 de ani) este cel mai curtat fotbalist al FCSB-ului. După ce a fost dorit de Trabzonspor, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, mijlocașul centra a intrat în atenția altor două cluburi importante din Europa.

Adrian Șut, urmărit de două cluburi tari din Europa

În cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA, jurnalistul FANATIK Cristi Coste a dezvăluit că Șut a intrat în atenția danezilor de la FC Copenhaga și a belgienilor de la Genk, cluburi care cochetează aproape an de an cu UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

Sezonul acesta, Adrian Șut a îmbrăcat de 17 ori tricoul roș-albaștrilor, în toate competițiile, perioadă în care a reușit să marcheze două goluri și să ofere un assist.

„Aseară pentru Adrian Șut au fost niște emisari de la FC Copenhaga. Există un interes de la FC Copenhaga pentru Adrian Șut. Iar acum câteva zile, la meciul de la Botoșani, acel 3-2, au fost belgienii de la Genk.

ADVERTISEMENT

Deci Adrian Șut e o marfă de vânzare, care are mari șanse să fie vândută în această iarnă. Au fost acele discuții cu Trabzonspor despre care a scris și FANATIK. De fapt, FANATIK a dezvăluit primele tratative.

3 milioane de euro suma cerută de Gigi Becali e cam mare după gustul turcilor. Au zis că ei se duc maxim în 2 milioane. Există însă șanse cu acest interes al celor de la Copenhaga și Genk să se ajungă undeva la 2,5 milioane de euro. 

ADVERTISEMENT

Surprinzător sau poate nu s-ar putea ca Adrian Șut să fie primul jucător de la FCSB care pleacă în această iarnă. Nu Cordea, nu Edjouma, care era aproape închis cu MOL Fehervar”, a dezvăluit Cristi Coste, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Avertisment pentru mijlocașul lui FCSB

Adrian Șut joacă la FCSB din vara lui 2019, când a sosit liber de contract după despărțirea de Academica Clinceni. În cazul în care va pleca de la vicecampioana României, mijlocașul a primit un avertisment din partea lui Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT

„E o problemă pentru FCSB că își pierde un jucător, dar la ce s-a întâmplat în ultima vreme în fotbalul românesc, ei pleacă și se întorc. Nu fac nimic acolo. Bifează un transfer, se bucură de o sumă de bani pe care o câștigă, e finalul vieții lor, am dat marea lovitură.

Deci, pentru un fotbalist român asta ar trebui să fie etapa intermediară. Mă duc în Danemarca, mă duc în Belgia, că nu am ajuns încă în primele campionate și acolo le arăt ălora ce înseamnă jucătorul român ca să plec mai departe.

Nu că îmi dau ăia 50 de mii pe lună, că la FCSB aveam 15 mii de lună. Păi ăla pune mâna pe 50 de mii se gândește gata unde investește în ce blocuri în loc să zică ăștia sunt primii mei bani din fotbal. Păi eu nu sunt de 50 de mii. Ce, croatul e mai șmecher decât mai bine, e mai bun ca mine? Sau sârbul? Așa ar trebui să gândească”, a transmis Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA.

  • 900 de mii de euro este cota de piață a lui Adrian Șut, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: