Fotbal intern

Conceicao l-a exclus pe Omrani din lotul lui CFR Cluj fără să îi dea vreo explicaţie! Care este tridentul “indezirabililor”

02.10.2018 | 00:22
Conceicao la exclus pe Omrani din lotul lui CFR Cluj fara sa ii dea vreo explicatie Care este tridentul indezirabililor
Billel Omrani a fost exclus din lotul lui CFR Cluj de Toni Conceicao

Billel Omrani a fost exclus din lot de antrenorul Toni Conceicao. FANATIK.RO a aflat motivul pentru care atacantul francez nu a fost folosit de portughez în partida cu Craiova.

Între Omrani şi tehnicianul lusitan există o ruptură totală în acest moment. De la ce a plecat totul şi cine sunt ceilalţi fotbalişti de pe lista neagră a omului adus de Iuliu Mureşan? Toate culisele în materialul de mai jos!

Conceicao l-a exclus pe Omrani din lot! Francezul i-a răspuns antrenorului!

Starea de tensiune de la CFR Cluj se resimte şi la nivelul vestiarului. Dacă patronul Neluţu Varga încearcă să cureţe conducerea executivă, în frunte cu Iuliu Mureşan, antrenorul Toni Conceicao, aflat şi el pe tabelul destituirilor, a încercat să excludă din echipă elementele pe care le consideră perturbatoare.

Billel Omrani CFR Cluj si Sepsi OSK
Billel Omrani (S) in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Sepsi OSK

Astfel, conform informaţiilor FANATIK.RO, atacantul francez Billel Omrani a căzut victimă răzbunării antrenorului portughez. Concret, în ultimele săptămâni, relaţia dintre cei doi s-a deteriorat constant. Lusitanul l-a criticat pe Omrani pentru evoluţiile din meciuri, dar şi pentru implicarea la antrenamente. Jucător cu personalitate, vârful dorit de Gigi Becali la FCSB i-a replicat în câteva rânduri tehnicianului. De aici s-a ajuns ca Omrani să fie exclus din lot, fără a primi vreo explicaţie. La ultimul antrenament, francezului, care era apt fizic, nu i s-au transmis motivele lăsării sale în afara echipei pentru jocul cu Craiova.

De Luca şi Julio Baptista completează “tridentul indezirabililor”

Nu doar Billel Omrani, care a fost criticat şi de preşedintele Iuliu Mureşan, are o relaţie rece cu Toni Conceicao. Sursele FANATIK.RO susţin că alături de francez pe lista fotbaliştilor pe care portughezul nu îi suportă se regăsesc şi alţi doi jucători din compartimentul ofensiv, aduşi de CFR Cluj în această vară. Este vorba despre italianul Giuseppe de Luca şi de brazilianul Julio Baptista. De altfel, cei doi au reprezentat numele cele mai importante care au semnat cu campioana României, dar care nu au reuşit până acum să confirme pe teren cv-urile importante. Spre deosebire de cei doi, Omrani a fost unul dintre cei importanţi oameni ai lui CFR în adjudecarea titlului sezonul trecut, dar personalitatea sa puternică a intrat în conflict direct cu ego-ul lui Conceicao.