Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Conducerea FC U Craiova anunță ce se întâmplă cu Nicolo Napoli după ratarea play-off-ului și „prăbușirea” echipei. Video

Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova 1948, a vorbit fără perdea despre situația contractuală a lui Nicolo Napoli. Ce se întâmplă cu antrenorul italian.
05.04.2023 | 12:30
Exclusiv Conducerea FC U Craiova anunta ce se intampla cu Nicolo Napoli dupa ratarea playoffului si prabusirea echipei Video
9 mandate are Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA a revenit cu o nouă ediție, iar unul dintre subiecte a fost eliminarea lui FC U Craiova 1948 din Cupa României. Marcel Pușcaș a lămurit situația lui Nicolo Napoli.

Marcel Pușcaș încă mai crede că FC U Craiova se poate califica în cupele europene: „Ar fi o mare bucurie pentru suporteri”

Deși FC U Craiova a fost eliminată din Cupa României, echipa lui Adrian Mititelu mai are o șansă să prindă barajul de calificare în Conference League.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Președintele Marcel Pușcaș visează cu ochii deschiși: „Ar fi o bucurie mare pentru suporteri să vadă echipe din alte țări, jucători și ar fi și o altă emulație, alte încasări, altă imagine”, a spus fostul mare fotbalist la FANATIK SUPERLIGA.

FC U Craiova 1948 e pe locul doi în play-out, la doar un punct de Petrolul Ploiești, cu șase etape înainte de finalul campionatului. Marcel Pușcaș a ținut în mod special să explice care este situația lui Nicolo Napoli.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș asigură că Nicolo Napoli rămâne la FC U Craiova 1948: „Nu e nicio problemă”

Marcel Pușcaș anunță că nu se pune problema ca Nicolo Napoli să fie demis înainte de finalul acestui sezon din SuperLiga: „Vreau să vă anunț că nu e nicio problemă cu Napoli până la sfârșitul campionatului când are contract și atunci se vor așeza la masă patronul și Nicolo și vor stabili dacă vom continua sau nu împreună”.

Oficialul oltenilor a insistat pe acest subiect: „Deci ca să liniștim orice alți speculanți cu această problemă. Nu voiam să se termine dialogul fără această întrebare”.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu însă nu crede în astfel de reconfirmări: „Deobicei când se spune că rămâne antrenorul cam pleacă!”. Marcel Pușcaș însă parează: „Nu, deci are contract până la sfârșitul campionatului și îi anunț și pe cei care mai scriu, care mai dau surse din cadrul clubului sau din anturaj, că Nicolo va rămâne până la finalul acestui campionat”.

Există însă posibilitatea ca antrenorul italian să continue și în sezonul viitor: „Din vară i se termină contractul. Acum părțile negociază și așa se întâmplă peste tot, nu neapărat că e demis”.

ADVERTISEMENT

„A venit omul de câte ori a fost chemat și patronul se înțelege foarte bine cu el”

Ioana Cosma, moderatorul emisiunii, a intervenit de asemenea în discuție și s-a amuzat pe seama parteneriatului de lungă durată dintre Adrian Mititelu și Nicolo Napoli: „Nu e nicio problemă, se poate întoarce în 2024 la a zecea descălecare! Statistica tot acea rămâne. Nu spun că e ceva greșit, dar constatăm că acolo e o relație”.

Marcel Pușcaș a încercat să explice de ce Napoli a ajuns la nouă mandate la Craiova: „A venit omul de câte ori a fost chemat și patronul se înțelege foarte bine cu el și el cu patronul. Dacă ei comunică bine, eu ce pot să spun? Va fi încă 6 etape cel puțin”.

Dănuț Lupu însă crede că actualul antrenor al lui CS Mioveni ar putea fi noul antrenor al echipei: „Clar, vine Dică din vară!”. Florin Gardoș s-a amuzat și pe seama acestui subiect: „Domnul Pușcaș îl cunoaște bine pe domnul Mititelu, dar eu îmi pot închipui așa un exercițiu de imaginație ce s-ar întâmpla dacă mai pierde o etapă-două”.

Ioana Cosma a venit cu o nouă ironie: „Pe cine aduci? Nici n-are rost să te încurci acuma pe final. S-a înscris la cursuri domnul Mititelu? Poate vrea să se apuce”. 

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT