Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Conferința lui Vassaras n-a convins nici în interiorul FRF: “Cred că lucrurile puteau fi făcute mult mai bine”. Video

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, recunoaște că Vassaras mai are de lucrat în special la capitolul comunicare.
28.04.2023 | 12:40
Exclusiv Conferinta lui Vassaras na convins nici in interiorul FRF Cred ca lucrurile puteau fi facute mult mai bine Video
Exclusiv. Conferința lui Vassaras n-a convins nici în interiorul FRF Cred că lucrurile puteau fi făcute mult mai bine. Video
ADVERTISEMENT

Kyros Vassaras a susținut o conferință de presă maraton, de peste trei ore, în care a încercat să mai elimine din presiunea pusă pe el și pe arbitraj. Dar efectul a fost mai degrabă unul de bumerang. Criticile s-au întețit după declarațiile nu tocmai inspirate ale grecului. Tot mai multe voci cer demiterea lui Vassaras din fruntea CCA.

Andrei Vochin, despre  conferința de presă a lui Kyros Vassaras: “Cred că lucrurile puteau fi făcute mult mai bine”

Andrei Vochin, consilier de imagine al lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, recunoaște și el, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, că Vassaras ar fi putut fi mai abil la conferința de presă. Cunoscutul jurnalist a apreciat că durata conferinței a fost prea mare, iar grecul s-a expus singur și a făcut erori de comunicare.

ADVERTISEMENT

“Ei sunt niște profesioniști, da? Deci plecăm de la ideea că noi suntem consumatori de fotbal, apreciem faze, vedem, nu suntem la cursurile lor, nu știm ce recomandări li se fac la nivel european în tratarea anumitor faze. Aș vrea să cred că toate explicațiile pe care le-a dat acolo vin în urma acestor recomandări mai noi.

Vreau să cred că tot ce a spus la conferință sunt lucruri de care noi încă nu am aflat, ultimele trenduri în arbitraj. Și în continuare îl tratez ca pe un profesionist. El e șeful Comisiei de Arbitri, el a fost un mare arbitru internațional. Din punct de vedere al comunicării, eu cred că lucrurile puteau fi făcute mult mai bine.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin, după ce Vassaras a prezentat doar faze în care arbitrii au judecat corect: “Sunt convins că în interior discuțiile sunt altfel”

Și nu doar la conferința asta, ci și în decursul timpului. Dar CCA este autonomă. Din punct de vedere al fazelor prezentate acolo și al explicațiilor pe care le-a dat la multe dintre ele eu sunt convins că în interior discuțiile sunt altfel. Au fost foarte multe situații în care li s-a explicat că au greșit în anumite faze.

Au fost reținuți de la delegări foarte mulți arbitri, inclusiv cei cu nume mari. Din punct de vedere al comunicării lucrurile se puteau face altfel, cu mult timp înainte. Sincer, nu am urmărit conferința de presă, eram implicat în altă ședință. Am citit în presă ceea ce a spus.

ADVERTISEMENT

Așa, la prima vedere, la nivel de comunicare lucrurile puteau fi făcute mai bine. O conferință de presă, în general, trebuie să fie țintită, nu să aibă mai mult de 40-50 de minute”, a explicat Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Arbitrii vor fi sub presiune și în următoarea etapă din SuperLiga. Ce partide sunt programate în runda a 6-a din play-off

Presiunea va fi în continuare uriașă pe arbitrajul românesc, mai ales prin prisma mizei uriașe din fruntea clasamentului în SuperLiga. Farul este pe locul 1, cu 42 de puncte, patru mai multe decât CFR Cluj și cinci peste FCSB. Universitatea Craiova are 35, Rapid 31, iar Sepsi 24. Sepsi – Farul, Rapid – CFR Cluj și Universitatea Craiova – FCSB se joacă în runda următoare.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT