Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Craiova lui Mititelu a găsit drumul spre Europa: “De ce să nu luăm Cupa? Au luat-o Voluntari, Sepsi!”. Video

Marcel Pușcaș a analizat la FANATIK SUPERLIGA drumul pe care FCU Craiova îl poate face spre cupele europene. Prin Cupa României pare cel mai facil traseu în acest moment.
11.11.2022 | 12:15
Exclusiv Craiova lui Mititelu a gasit drumul spre Europa De ce sa nu luam Cupa Au luato Voluntari Sepsi Video
Victoria din Cupa României a ridicat moralul la FCU Craiova și a readus speranțele de Europa. Sursă foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCU Craiova a învins pe FC Voluntari, scor 1-0, la primul meci de la revenirea lui Nicolo Napoli în Bănie. Un succes în Cupa României care plasează formația lui Adrian Mititelu în grafic pentru calificarea în sferturile competiției.

VEZI VIDEO MAI JOS

FCU Craiova are traseu spre Conference League cu ajutorul Cupei României. Marcel Pușcaș, obiectiv clar pentru jucătorii lui Nicolo Napoli

Cum calificarea în faza play-off din SuperLiga este foarte departe în acest moment pentru FCU Craiova, calculele pentru Cupa României devin și mai importante. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI,  Marcel Pușcaș, președintele oltenilor, îi îndeamnă pe jucătorii lui Napoli să lupte pentru rezultate importante. Chiar dacă de la echipă a plecat un nume important, așa cum a anunțat FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Se poate orice! Se poate matematic și să ajungem în play-off. Ia să câștigăm cinci meciuri la rând, cum văd că alții reușesc. Gen Chindia Târgoviște, care cred că nu are un lot peste noi. Și uite că deja au cinci victorii la rând. Ia să avem și noi cinci victorii la rând, că deja începem să punem probleme pentru play-off.

De ce să nu se poată lua Cupa României? A luat-o Voluntari! A luat-o Sepsi! Orice meci de cupă se poate câștiga cu atitudine. Deloc nu mi se pare nerealist să câștigăm trofeul. Dar asta nu înseamnă acum că eu o să mă și angajez că o să câștigăm Cupa României.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, mesaj pentru jucătorii de la FCU Craiova: “OK, transferați-vă! Dar una e să te vadă scouterul cu Maccabi Haifa, Ferencvaros, Slavia Praga, alta cu Mioveniul”

Dar e posibil să câștigăm o competiție. Și jucătorii ar trebui să se gândească foarte serios că trebuie să facă și ei o performanță. A juca numai în SuperLiga fără a ridica un trofeu în mână nu are noimă.

Pentru orice fotbalist, mai ales dacă unii vor să se transfere. OK, transferați-vă. Dar una e când te vede scouterul cu Maccabi Haifa, Ferencvaros, Slavia Praga, alta e cu Mioveniul.

ADVERTISEMENT

Și noi când transferăm ne uităm de unde vine, pe ce loc a terminat, câte goluri a marcat. Când vezi că pleacă de la câștigătoarea Cupei României, participantă în cupele europene”, a declarat Marcel Popescu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FCU Craiova este pe locul 2 în grupa de Cupa României, cu patru puncte după primele două runde. În ultima rundă, oltenii joacă pe terenul celor de la Petrolul, echipă cu un singur punct în competiție. Cu o victorie, FCU Craiova își asigură locul în sferturile de finală.

ADVERTISEMENT