Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Cristi Balaj îl pune la punct pe Andrei Burcă: „Lui nu i-a plăcut când a vorbit Petrescu de el!”. Video

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, l-a pus la punct pe Andrei Burcă după ce acesta și-a criticat colegii la finalul meciului cu FCSB
10.04.2023 | 16:05
Exclusiv Cristi Balaj il pune la punct pe Andrei Burca Lui nu ia placut cand a vorbit Petrescu de el Video
Cristi Balaj l-a certat pe Andrei Burcă după declarațiile de la finalul meciului CFR Cluj - FCSB 1-1. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, derby-ul cu FCSB de pe teren propriu din etapa 3 a play-off-ului din SuperLiga și s-a distanța la 4 puncte în urma liderului Farul Constanța. După meci, în tabăra gazdelor supărarea era mare, iar din cauza tensiunii au început să apară reproșurile între jucătorii lui Dan Petrescu.

Cristi Balaj îl critică pe Andrei Burcă după atacul la Yeboah: „Lui i-a plăcut când l-a certat Dan Petrescu?”

Ținut rezervă de Dan Petrescu la derby-ul cu FCSB, atacantul Emmanuel Yeboah a intrat pe teren în repriza secundă, iar evoluția sa l-a mulțumit pe Cristi Balaj, președintele echipei campioane.

ADVERTISEMENT

„Mi-a plăcut mult cum a intrat Yeboah, care a fost letal la duelurile aeriene. Când jucam cu mingi lungi, a câștigat aproape toate duelurile, la fazele fixe, în preajma careului… A fost letal”, a declarat Cristi Balaj la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu de aceeași părere cu oficialul clujean a fost Andrei Burcă, fundașul campioanei și al naționalei Românie, care l-a criticat dur pe Yeboah imediat după partidă. „Și în tur am avut șansa să mai marcăm, dar Yeboah n-a pasat în fața porții. Așa și astăzi, la 1-1. Trebuie să ne dea de gândit. Aici am fost o echipă, așa s-au luat campionatele aici, nu trebuie să fim individualiști”,  a spus Burcă la flash-interviuri

ADVERTISEMENT

Declarație care a fost taxată imediat de moderatorul Horia Ivanovici în timpul dialogului cu Cristi Balaj de la FANATIK SUPERLIGA: „Yeboah pe care colegul său Burcă l-a făcut praf… Ce părere aveți de declarațiile lui, a fost normal să-ți faci praf coechipierul la interviuri după meci?”.

Răspunsul lui Cristi Balaj a venit imediat. Președintele lui CFR nu a fost de acord cu declarația lui Burcă și i-a amintit acestuia de momentul când a fost criticat public de antrenorul Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS.

„La supărare, apar multe asemenea declarații. Eu, dacă aș fi fost sau dacă aș fi fotbalist în momentul acesta, nu aș vorbi de colegi. Dar ei își reglează conturile în vestiar. Sunt bărbați, nu există să gândești ceva și să spui altceva.

Public, aici vedem supărarea cât a fost de mare. Exact cum nu i-a plăcut lui Burcă atunci când a vorbit Dan Petrescu de el, sunt convins că nici lui Yeboah nu-i place acum când a vorbit Burcă”, a încheiat Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT