Life

Exclusiv! Cristina Spătar, după ce a fost prinsă cu un bărbat însurat și a ajuns pe mâna doctorului: ”Minciuni!”

14.05.2021 | 15:20
Exclusiv Cristina Spatar dupa ce a fost prinsa cu un barbat insurat si a ajuns pe mana doctorului Minciuni
Cristina Spatar neaga orice relatie, sustine ca e victima unor speculatii Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cristina Spătar este mai supărată ca niciodată că e subiectul speculațiilor amoroase după ce a fost prinsă cu un bărbat misterios și, pare-se, însurat.

Cristina Spătar a vorbit pentru FANATIK despre momentele în care a fost surprinsă de paparazzi în compania unui bărbat misterios, despre care se spune că ar fi și însurat, motiv pentru care presa a speculat că acesta ar fi, de fapt, noul iubit al cântăreței.

ADVERTISEMENT

Cristina Spătar neagă orice relație cu vreun bărbat

Cristina Spătar neagă că are iubit și că bărbatul în compania căruia a fost surprinsă și pe care îl îmbrățișa cu foc i-ar fi iubit, ba chiar este vehementă în a nu mai fi ”încurcată” de presă cu diverși.

”Am dat block la toată lumea, numai minciuni s-au spus despre mine. Nu am ce să spun despre vreo relație, când va fi cazul să fac vreo declarație pe această temă, o voi spune. Momentan nu am nimic de declarat”, a spus, pentru FANATIK, Cristina Spătar.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, de curând, Cristina Spătar a dezvăluit că nu mai este implicată în relația cu bărbatul care o ceruse chiar și în căsătorie, cântăreața luând decizia să facă o pauză în cuplu.

”Când voi avea de comunicat pe seama asta, o voi face public. Până atunci însă nu am ce să declar, sunt probleme care mă privesc doar pe mine”, a mai spus, evident nervoasă, Cristina Spătar.

ADVERTISEMENT

Cristina Spătar era logodită cu antrenorul personal

Apariția imaginilor cu artista Cristina Spătar în brațele unui bărbat misterios par să certifice faptul că împăcarea dintre cântăreață și bărbatul cu care s-a iubit în ultimii ani nu prea mai este posibilă.

Cristina Spatar
Cristina Spatar si barbatul cu care era logodita si de care s-a despartit Sursa oto: Facebook

”Nu am ce să spun pe acest subiect, nu e nimeni în viața mea, dar și dacă ar fi nu e treaba nimănui. Sunt foarte deranjată de cele apărute în presă, până acum, sunt doar minciuni”, ne-a mai sus Cristina Spătar, supărată din cale afară pe cei care au surprins-o în ipostaze care au condus la diverse speculații cu privire la viața ei amoroasă.

ADVERTISEMENT

Cristina Spătar a fost operată astăzi

În altă ordine de idei, Cristina Spătar pare să treacă prin momente dificile când vine vorba de sănătate, vedeta suferind, chiar astăzi, o intervenție chirurgicală.

”Abia pot să vorbesc, am avut o operație. Am avut o intervenție chirurgicală dentară. Nu vreau să spun mai multe, nu este momentul”, a dezvăluit pentru FANATIK Cristina Spătar, vorbind cu evidentă dificultate din cauza intervenției și a efectelor anesteziei.

Cristina Spătar, despărțire surprinzătoare de logodnic

Cristina Spătar a dezvăluit, zilele trecute, că s-a despărțit de Tiberiu Vărzaru, iubitul care i-a fost alături în ultimii ani și cu care era logodită, motivele nefiind, până acum, dezvăluite, separarea lor fiind caracterizată, în limbaj diplomatic, ”pauză”.

Mai tânăr cu 21 de ani decât cântăreața, Tiberiu Vărzaru a cunoscut-o pe Cristina Spătar la sala de fitness, loc în care, de altfel, s-a și legat relația dintre ei, mai ales că artista se refăcea după un divorț dificil. Nu a mai trecut mult timp și, în ciuda discreției cu care și-au trăit povestea de dragoste, Cristina Spătar și iubitul ei mult mai tânăr, au decis să se logodească, cântăreața povestind că el și-ar dori să se căsătorească, dar că ea vrea să mai aștepte o perioadă.

Acum însă, pare-se, diferența de vârstă și-a spus cuvântul, iar Cristina Spătar și iubitul ei sunt într-o pauză, motiv pentru care orice întâlnire a cântăreței cu un alt bărbat este motiv de speculații.

ADVERTISEMENT