Sport

EXCLUSIV. CS U Craiova îl vrea pe Adrian Petre: “E dorit de mai mulţi”

CS Universitatea Craiova are un nou antrenor după ce s-a despărţit de Gigi Mulţescu. Oltenii au ajuns la un acord cu Devis Mangia, FANATIK.RO a aflat ce transfer pregătesc aceştia....
25.05.2017 | 00:04
EXCLUSIV CS U Craiova il vrea pe Adrian Petre E dorit de mai multi

CS Universitatea Craiova are un nou antrenor după ce s-a despărţit de Gigi Mulţescu. Oltenii au ajuns la un acord cu Devis Mangia, FANATIK.RO a aflat ce transfer pregătesc aceştia.

Mihai Rotaru vrea să îi facă o echipă puternică italianului Devis Mangia, iar finanaţatorul echipei CS Universitatea Craiova a pus ochii pe un jucător care face spectacol în Liga 2 şi care a fost dorit şi de Gigi Becali la Steaua.

“Am discutat şi o să luăm o decizie!”

FANATIK.RO a aflat că oficialii lui CS Universitatea Craiova au început negocierile pentru Adrian Petre, un atacant în vârstă de 19 ani care evoluează la UTA Arad şi care este o prezenţă constantă la naţionala Under 21. Oltenii au făcut o ofertă de 400.000 de euro pentru Petre. Dacă cei de la UTA au fost de acord cu suma propusă de CS Universitatea Craiova, aceştia au cerut şi 15% dintr-un viitor transfer al jucătorului.

Contactat de FANATIK.RO, Claudiu Drăgan, directorul sportiv al celor de la UTA Arad a vorbit despre situaţia lui Petre. “Nu este nimic oficial. Am discutat şi o să vedem ce se va întâmpla la finalul sezonului. Mai avem două meciuri şi după aceea o să vedem ce decizie o să luăm. El este dorit de mai multe echipe. De Steaua, Dinamo, de multe echipe”.

Adrian Petre s-a aflat şi pe lista lui Gigi Becali. Atacantul a fost coleg cu Dennis Man la UTA Arad şi susţine că ar putea să facă faţă fără probleme în tricoul “roş-albastru”.

“Aş face faţă fără probleme la Steaua!”

Dennis Man a ajuns în luna septembrie a anului 2016 la Steaua şi a semnat un contract valabil până în vara lui 2022.  Tânărul fotbalist a prins 9 meciuri în tricoul Stelei, a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.

“La Steaua aş face faţă fără probleme! Sunt convins de asta, deşi la UTA nu am presiune. Nu mă comparaţi însă cu Man. Dacă el nu prinde minute, eu de ce aş fi în aceaşi situaţie?”, spunea Adrian Petre.

În sezonul 2016-2017 din Liga 2, Adrian Petre a evoluat în 27 de meciuri şi a reuşit să înscrie 25 de goluri şi să ofere o pasă decisivă. Pe parcursul carierei, Petre a mai evoluat pentru Atletico Arad, dar şi pentru echipa secundă a celor de la UTA Arad.

300.000 de euro este cota lui Petre, conform transfermarkt