Carousel hot news

Exclusiv / Iată ANTRENORUL care preia CSU Craiova!

Rezultatele dezastruoase din începutul de sezon al Ligii 1 au obligat conducerea CS Universitatea Craiova să caute noi soluţii pentru banca tehnică. Cu toate că, la nivel declarativ, oficialii...
27.08.2014 | 16:15
Exclusiv / Iată ANTRENORUL care preia CSU Craiova!

Rezultatele dezastruoase din începutul de sezon al Ligii 1 au obligat conducerea CS Universitatea Craiova să caute noi soluţii pentru banca tehnică. Cu toate că, la nivel declarativ, oficialii şi-au arătat sprijinul total faţă de Ionel Gane, lipsa unei victorii şi jocul slab prestat de alb albaştri au făcut inevitabilă despărţirea de Jerry Gane.

Mulţescu preia echipa după meciul cu Astra

Sursele FANATIK.RO au dezvăluit, în exclusivitate, că, după înfrîngerea de la Mediaş, 0-1 cu Gaz Metan, şefii lui CS U l-au contactat pe Gigi Mulţescu pentru a prelua banca tehnică a echipei. După o serie de negocieri la Bucureşti, cele două părţi au bătut palma chiar înainte de jocul cu Petrolul Ploieşti, disputat duminică, Mulţescu urmînd să preia postul de antrenor principal al echipei după jocul oltenilor din etapa a şasea, cu Astra, de la Giurgiu, moment ce coincide cu o pauză competiţională de 2 săptămîni, cu ocazia jocului Grecia – România.

Gigi_Multescu-1

Chiar dacă mutarea va fi oficializată săptămîna viitoare, Gigi Mulţescu a început deja munca la CS Universitatea! Astfel, antrenorul i-a cerut patronului echipei ca Dacian Varga să fie reprimit la antrenamentele echipei mari, dar a solicitat şi înregimentarea portarului Cristi Bălgrădean, ce a fost deja prezentat oficial de olteni.

CS U speră în revigorarea tripletei Varga – Ferfelea – Curelea

De altfel, principalul motiv pentru care conducerea CS U a decis să îl aducă pe Mulţescu a fost acela că, sub bagheta lui, tripleta Varga – Ferfelea – Curelea a făcut furori la Sportul Studenţesc, iar oltenii speră ca cei 3 să revină la forma de odinioară sub îndrumarea lui Mulţescu, antrenorul care îi cunoaşte cel mai bine pe cei trei fotbalişti aflaţi acum sub contract cu CS Universitatea! Dacă atacantul a avut şi prestaţii bune, Varga, trimis la echipa a doua în vară şi Ferfelea, cu evoluţii total neconvingătoare, au dezamăgit crunt în tricoul oltenilor! 

curelea

11 goluri au marcat Costin Curelea cu Mulţescu antrenor, la Sportul Studenţesc

2 este numărul de puncte adunate de CS Universitatea în primele 5 etape

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri