Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Culise despre singurul om care nu a văzut „roșu” la Edjouma. „Cel mai slab arbitru! Întotdeauna l-am bănuit de treaba asta”. Video

Fostul patron de la Poli Timişoara, Marian Iancu, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre Radu Petrescu, pe care îl consideră cel mai slab arbitru.
13.02.2023 | 15:11
Exclusiv Culise despre singurul om care nu a vazut rosu la Edjouma Cel mai slab arbitru Intotdeauna lam banuit de treaba asta Video
Exclusiv. Culise despre singurul om care nu a văzut „roșu” la Edjouma. „Cel mai slab arbitru! Întotdeauna l-am bănuit de treaba asta”.
ADVERTISEMENT

Radu Petrescu a ieşit în evidenţă în meciul dintre FC Voluntari şi FCSB, scor 1-2, printr-o decizie incredibilă. Malcom Edjouma l-a lovit cu gheata în faţă pe Igor Armaş, într-un duel aerian, însă jucătorul de la FCSB a văzut doar cartonaş galben.

Culise despre singurul om care nu a văzut „roșu” la Edjouma. „Cel mai slab arbitru! Întotdeauna l-am bănuit de treaba asta”

Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timişoara a oferit informaţii din culise despre Radu Petrescu la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, spunând că este cel mai slab arbitru:

ADVERTISEMENT

“Nu ştim dacă n-a intervenit VAR-ul, sau pur şi simplu… Dacă nu a intervenit arbitrajul video, este o înţelegere prestabilită între arbitru şi VAR pentru a nu interveni decât atunci când i se cere opinia, pentru că altfel nu pot să înţeleg.

Este o fază în care Edjouma a urmărit mingea şi nu şi-a dat seama. Este o imprudenţă care putea să aibă consecinţe extraordinar de grave, era uşor vizibilă de arbitru. A fost intenţie a arbitrului central, care a dorit să conducă el cu mână forte meciul şi nu a cerut opinia VAR.

ADVERTISEMENT

Radu Petrescu este cel mai slab arbitru. Întotdeauna mi-am explicat că există în arbitraj pentru că în anumite meciuri trebuie să se facă diferenţa altfel decât sportiv pe teren. Întotdeauna l-am bănuit de treaba asta. 

“Erau la limită să nu le consideri gafe, ci intenţii”

Nu se poate spune că aseară s-a făcut diferenţa datorită arbitrului. S-a făcut o diferenţă la faza respectivă, dar atât. Părerea mea este susţinută de modul în care a ieşit în evidenţă şi puteţi să luaţi meciurile şi să vedeţi câte gafe monumentale a făcut.

ADVERTISEMENT

Erau la limită să nu le consideri gafe, ci intenţii. N-am probe ca să merg atât de departe, dar e clar că a făcut diferenţa prin intervenţia sau non-intervenţia care se impunea ca şi arbitru. Nu şi-a îndeplinit scopul pentru care era pe teren”, a spus Iancu la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

Decizia lui Radu Petrescu este de neînţeles, în condiţiile în care arbitrajul video a funcţionat, însă centralul nu a fost chemat la marginea terenului să analizeze faza. În camera VAR se afla Marian Barbu.

ADVERTISEMENT

După meci, Igor Armaş a avut o reacţie dură, spunând că a avut noroc că nu a fost desfigurat de intervenţia lui Malcom Edjouma. Jucătorul de la FCSB a fost schimbat imediat după intervenţia dură.

ADVERTISEMENT