Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Cum a ajuns Alexandru Dobre să fie convocat la naționala României. ”Există atâtea mijloace de informare”. Video

Mihai Stoichiță a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cum a decis Edi Iordănescu să-l convoace pe Alexandru Dobre la echipa națională a României.
23.03.2023 | 11:55
Exclusiv Cum a ajuns Alexandru Dobre sa fie convocat la nationala Romaniei Exista atatea mijloace de informare Video
Mihai Stoichiță a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cum a decis Edi Iordănescu să-l convoace pe Alexandru Dobre la echipa națională a României. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate faptul că jucătorul împrumutat de Dijon până la finalul sezonului la Famalicao va fi în lotul primei reprezentative pentru meciurile cu Andorra și Belarus.

Cum l-a convocat Edi Iordănescu pe Alexandru Dobre la naționala României

Invitat la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a declarat că staff-ul tehnic al naționalei României l-a urmărit atent pe Alexandru Dobre înainte să-l convoace.

ADVERTISEMENT

”Cum cine l-a văzut pe Dobre în Portugalia? Antrenorii echipei naționale l-au văzut. În afară de prezența fizică la meciuri în care te duci să observi jucătorii selecționabili există atâtea mijloace de informare la fiecare etapă în care poți să-ți vezi jucătorii.

Atunci îți este foarte ușor să faci selecție. Nu mai e ca pe vremea noastră, te duceai la un meci, plecai de la București să vezi un jucător. Acum îi vezi pe toți aproape etapă de etapă și poți să ai o idee foarte clară.

ADVERTISEMENT

Se îmbină treaba asta. Îl vezi o dată fizic și apoi poți să-l vezi de cinci ori cu noile tehnologii, că nu te duci etapă de etapă să vezi un jucător, asta ar fi absurd. Nu vreau să spun acum care este munca unui selecționer, dar îl vezi o dată, după aia îl vezi video.

Există discuții cu antrenorul de club, cu preparatorul fizic, feedback-ul ăsta este permanent cu cei de la cluburi. Statistica este un plus la ceea ce tu trebuie să hotărăști din punct de vedere ochiometric. Important este în continuare să evaluezi”, a spus Stoichiță, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

 

Dobre, afirmații acide la adresa selecționerului

Pentru jucătorul în vârstă de 24 de ani este prima convocare la echipa națională de seniori a României. În urmă cu exact un an, Dobre avea un discurs vehement la adresa lui Edi Iordănescu pentru că nu era chemat sub tricolor.

Mai mult, mijlocașul stânga a fost atât de deranjat că nu a prins nici măcar lista lărgită pentru amicalele cu Grecia și Israel încât a spus într-un interviu acordat în presa franceză că nu mai este interesat de naționala României.

ADVERTISEMENT

În ciuda acuzațiilor lui Alex Dobre, Edi Iordănescu nu are niciun ghimpe împotriva lui. Din contră, selecționerul îl cunoaște foarte bine. FANATIK a anunțat în exclusivitate că tehnicianul l-a dorit în perioada când se afla la FCSB.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT