Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Cum a câștigat Gigi Becali în câteva zile 15 milioane de euro fără să facă nimic! Ce legătură are Florin Tănase, fostul căpitan de la FCSB. Video

Dumitru Dragomir a dezvăluit modul în care Gigi Becali a făcut în câteva zile un profit de 15 milioane de euro. În afacere a fost implicat şi Florin Tănase, fostul căpitan FCSB.
10.04.2023 | 14:30
Exclusiv Cum a castigat Gigi Becali in cateva zile 15 milioane de euro fara sa faca nimic Ce legatura are Florin Tanase fostul capitan de la FCSB Video
Exclusiv. Cum a făcut Gigi Becali în câteva zile un profit de 15 milioane de euro fără să facă nimic! Ce legătură are Florin Tănase, fostul căpitan de la FCSB.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogaţi români, iar averea patronului de la FCSB continuă să se mărească. Cel puţin dacă ne luăm după spusele lui Dumitru Dragomir, care îl consideră pe latifundiar un om cu mare noroc în afaceri.

Exclusiv. Cum a făcut Gigi Becali în câteva zile un profit de 15 milioane de euro fără să facă nimic!

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit la emisiunea “Profeţiile lui Mitică” ultima lovitură dată în afaceri de Gigi Becali, prin care a câştigat 15 milioane de euro fără să facă nimic:

ADVERTISEMENT

„Nu am acceptul lui, dar o dau pe piață. Gigi Becali, acum 1-2 ani, a vândut o parcelă de 8-10 hectare și o altă parcelă de vreo 14-16 hectare. Primului i-a spus: dacă nu ai toți banii, îmi dai acum 5 milioane, iar restul la 1 februarie 2023.

Ăla a avut necazuri și nu a avut să-i dea banii la 1 februarie, iar Gigi Becali nu l-a mai păsuit. Când au făcut ei afacerea, în urmă cu doi ani, se înțeleseseră la 150 de euro metrul.

ADVERTISEMENT

“Becali mi-a vândut mie și lui Florin Tănase cu 300 de euro metrul din astea 5 hectare”

Acum, când nu i-a mai dat banii, Becali i-a oprit 5 hectare din teren. A doua zi, Becali mi-a vândut mie și lui Florin Tănase cu 300 de euro metrul din astea 5 hectare, iar restul îl dă între 400 și 600 de euro.

Practic, n-a mișcat nimic și a făcut 6-7 milioane. Al doilea, cu terenul mare, era multimilionar, un tânăr de mare succes. Nu-i dau numele. Ăsta trebuia să îi dea la 1 martie 32 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Îi vânduse Becali terenul cu o sumă între 200 și 250 de euro metrul. Milionarul i-a dat 16 milioane și n-a mai avut să-i dea 16. Nici pe ăsta nu l-a păsuit. A luat înapoi 6 hectare.

Acolo, dacă vinde mâine, dă cu 400-500 metrul. Dar să spunem că îi merge prost și dă cu 400 de euro metrul. Fără să ridice un pai, face alți 15 milioane de euro. Becali se ține de cuvânt”, a spus Dumitru Dragomir la “Profeţiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.


  • 2,67 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 și peste 1,5 goluri” la meciul FCSB – Farul

ADVERTISEMENT