EXCLUSIV. Cum A ÎNCASAT Piţurcă 1.000.000 de dolari ca SĂ SE LASE!

Adrian Dumitru   
în Stiri sportive
03/10/2015, 16:16
EXCLUSIV. Cum A ÎNCASAT Piţurcă 1.000.000 de dolari ca SĂ SE LASE!

Victor Piţurcă rămîne, chiar dacă a reziliat contractul cu Al Ittihad şi a ieşit din peisajul fotbalist, o persoană importantă atît pentru fotbalul românesc, cît şi pentru zona mondenă.

Cunoscut ca fiind un împătimit al jocurilor de noroc, Piţurcă le-a demonstrat apropiaţilor că poate face bani din orice înţelegere. Aşa s-a întîmplat şi în momentul despărţirii de gruparea arabă Al Ittihad. După o tatonare între antrenorul român şi conducerea lui Al Ittihad, arabii au fost nevoiţi să accepte, fără excepţii, suma pe care fostul selecţioner al României a dorit-o!

“Vrei să nu mai antrenez? Dă banii aştia!”

Conform surselor FANATIK.RO din anturajul lui Piţurcă, acesta a povestit cum au decurs negocierile şi suma pe care a primit-o în urma rezilierii. “La negocieri cu arabii, totul a decurs cum am vrut eu! Păi, altfel nu reziliam! Le-am şi zis: îmi daţi un milion de dolari şi aveţi demisia pe masă. Aşa că am stabilit despărţirea în termenii pe care i-am dorit”, a fost destăinuirea lui Piţurcă.

Mai mult, fostul selecţioner al României nu a dorit ca banii să îi fie viraţi în mai multe tranşe. “Toţi banii deodată, nu în trei-patru rate. Arabii au avut la dispoziţie un timp să îi depună suma cerută şi asta au făcut. Nu au avut ce altceva să facă”, au fost dezvăluirile făcute de prietenii lui Piţurcă.

Închide ×