Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Cum a trăit Denis Alibec, de pe margine, thriller-ul Farul – FCSB 3-2: “Mă simțeam vinovat, îmi venea să intru în teren. I-am lăsat în momentul cel mai greu”. Video

Denis Alibec a trăit cu sufletul la gură thriller-ul Farul - FCSB 3-2. Atacantul a dezvăluit că îi venea să intre în teren la 2-0 pentru adversari, dar a sperat mereu în remontada.
22.05.2023 | 20:18
Exclusiv Cum a trait Denis Alibec de pe margine thrillerul Farul  FCSB 32 Ma simteam vinovat imi venea sa intru in teren Iam lasat in momentul cel mai greu Video
Denis Alibec, cu ochii în lacrimi după victoria Farului în faţa FCSB. Sursa: captură tv
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a fost marele absent al “finalei” pentru titlu între Farul Constanţa şi FCSB, scor 3-2. Atacantul a fost eliminat în meciul cu Universitatea Craiova şi apoi suspendat pentru ultimele două etape ale sezonului.

Exclusiv. Cum a trăit Denis Alibec, de pe margine, thriller-ul Farul – FCSB 3-2: “Îmi venea să intru în teren la 0-2”

Fotbalistul Farului Constanţa a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici că îi venea să intre în teren la 2-0 cu FCSB, dar în a doua repriză a avut încredere că echipa sa poate să tranşeze lupta la titlu încă din această etapă:

ADVERTISEMENT

“Au dat două goluri din noroc, din valoarea lui Coman, să zic aşa. La 2-1 mă gândam că o să revenim. Îmi venea să intru în teren la 0-2, dar nu aveam voie. 

Eram euforic la 2-2. Parcă eram sigur că… Şi băieţii care au intrat a doua repriză au jucat extraordinar. Sali şi Casap au schimbat jocul. Am avut încredere că putem să batem.

ADVERTISEMENT

“I-am lăsat în momentul cel mai greu. Sincer, sunt obişnuit, treceam şi peste asta. Dar, din fericire am câştigat”

 Cu siguranţă mă simţeam vinovat. Nu aveam voie să fac lucrul acela, mai ales că urmau două finale. Eu zic că şi arbitrul putea să dea doar galben. Poate că dacă era alt arbitru, cu mai multă personalitate, nu îmi dădea roşu.

Eu, fără să vreau, chiar dacă băieţii, Mister, mi-au spus că se întâmplă, ştiam că am greşit. I-am lăsat în momentul cel mai greu. Sincer, sunt obişnuit, treceam şi peste asta.

ADVERTISEMENT

Dar, din fericire am câştigat şi nu s-a mai spart nimic în capul meu. S-au spart sticle”, a spus Denis Alibec la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici.

Denis Alibec este suspendat şi pentru meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a SuperLigii. Confruntarea din Gruia nu mai are niciun fel de implicaţii în ceea ce priveşte clasamentul final, la vârf.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT