Carousel hot news

Adi Mutu, UMILIT GRAV într-un club de fiţe din Capitală

Adrian Mutu a ajuns la 36 de ani şi nu şi-a mai găsit echipă după despărţirea de Petrolul, în septembrie 2014. Cum nu mai este nevoit să se streseze cu antrenamentele, "Briliantul" se poate...
10.02.2015 | 00:16
Adi Mutu, UMILIT GRAV într-un club de fiţe din Capitală
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a ajuns la 36 de ani şi nu şi-a mai găsit echipă după despărţirea de Petrolul, în septembrie 2014. Cum nu mai este nevoit să se streseze cu antrenamentele, “Briliantul” se poate concentra pe distracţie şi apariţii nocturne în cluburile de fiţe din Capitală. Dar semnele că reputaţia lui Mutu a scăzut în ultimul timp, lucru demonstrat şi de primirile pe care le are la diversele petreceri. Dacă în anii trecuţi era admirat de toată lumea atunci cînd intra în club, Adi Mutu a ajuns să fie pus la punct de un tînăr îndrăzneţ zilele trecute.

“Ce cauţi tu cu mine la masă?!”

Conform surselor FANATIK.RO, Adrian Mutu a petrecut în weekend într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Capitală, alături de mai mulţi prieteni, printre care şi Alex, unul dintre cei mai apropiaţi amici ai săi. La masa la care stătea “Briliantul” au apărut mai multe persoane, printre care şi un băiat de bani gata, cunoscut în lumea mondenă a Capitalei, apropiat al fraţilor Turcu, fiii fostului acţionar al lui Dinamo. La un moment dat, Mutu a considerat că respectivul bărbat este arogant şi a încercat să îl pună la punct: “Ce cauţi, mă, tu la mine la masă?”, s-a răstit “Briliantul” la tînăr, care, spre surprinderea generală a avut curajul să-i răspundă cu fotbalistului cu acelaşi tupeu.

I-a întors mîna la spate şi s-au liniştit

Mutu nu a vrut să lase nepedepsit obrăznicia de care a dat dovadă amicul fraţilor Turcu şi s-a ridicat pentru a-i aplica o corecţie fizică. S-a lovit însă de un răspuns foarte prompt al acestuia. Sub privirea mai multor persoane, inclusiv fete obişnuite cu prezenţa în cluburile de fiţe din Capitală, tînărul a reuşit să-i întoarcă mîna la spate lui Mutu şi să-l imobilizeze. Cei de la masă au intervenit,  imediat spiritele s-au liniştit, dar imaginea de băiat dur a “Briliantului” a ieşit extrem de şifonată.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri