ADVERTISEMENT
Life

Exclusiv. Cum să obții un abdomen plat, cu pătrățele, cu exerciții pe care le poți face chiar și acasă

Autor: Ciută Cerasela | 06.10.2020 | 10:52
Exclusiv. Cum să obții un abdomen plat, cu pătrățele, cu exerciții pe care le poți face chiar și acasă

Ai visat mereu la un abdomen plat, de invidiat, dar nu vrei să investești mult timp în sport? Andreea Monteiro, antrenor și expert în nutriție și fitness, îți arată câteva mișcări simple pe care le poți face și de acasă.

ADVERTISEMENT

Trebuie doar să îți dedici câteva minute înainte sa pleci la serviciu sau seara, înainte de culcare. Tot ce ai nevoie este de o saltea de fitness.

Iată câteva trucuri care te vor ajuta să ai corpul perfect.

Cum să obții un abdomen plat chiar la tine acasă

Antrenoarea de fitness vă arată cum să reușiți să aveți un abdomen plat, fără grăsime, celulită, ci doar pachețele de mușchi, însă trebuie să vă țineți de exerciții, căci altfel situația poate reveni la normal. Anume kilogramele în plus.

Trebuie să vă așezați pe spate, cu palmele la ceafă. Duceți mai apoi alternativ genunchiul de la piciorul stâng și piciorul drept la piept. Atenție! Să nu trageți de gât, privirea să fie orientată mereu spre tavan.

ADVERTISEMENT

Pentru următorul exercițiu, tot cu palmele la ceafă, trebuie să ridicați bazinul, astfel încât ambele picioare să ajungă între coatele care vor sta apropiate.

Puteți jongla cu întinderi ale brațelor și ridicări alternative ale picioarelor. Pentru acest exercițiu puteți să vă puneți și o ganteră sau un disc cu greutate.

Pentru puțină dificultate, puteți să vă întoarceți cu fața spre podea, să vă ridicați în coate și să faceți exerciții cu propria greutate. Urmărește filmulețul explicativ realizat în exclusivitate de Andreea Monteiro pentru cititorii FANATIK.

ADVERTISEMENT

Și evident, nu uita să îți adaptezi stilul de viață și cu o alimentație ceva mai sănătoasă. Cel mai important este să eviți seara cinele copioase. Seara consumă o salată, pește, chiar și lactate în combinație cu diferite semințe, însă încearcă să nu cazi în extrema cu prăjeli, dulciuri și alimente grase care nu doar că fac rău digestiei, ci și îngrașă.

De asemenea, este esențial să ai un orar al meselor. De recomandat dimineața, la prânz și seara.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!