Sport

EXCLUSIV / Cum te simţi în teren să-ţi dea Marseille 6 GOLURI!

Dragoş Grigore este unul dintre cei mai buni stranieri în acest sezon, fiind titular meci de meci la Toulouse. Mai mult, evoluţiile românului în Ligue 1 l-au transformat în căpitanul echipei....
10.03.2015 | 00:07
EXCLUSIV  Cum te simti in teren sati dea Marseille 6 GOLURI

Dragoş Grigore este unul dintre cei mai buni stranieri în acest sezon, fiind titular meci de meci la Toulouse. Mai mult, evoluţiile românului în Ligue 1 l-au transformat în căpitanul echipei. Din păcate, Toulouse nu traversează cea mai bună perioadă fiind învinsă în ultima etapă cu 1-6 de Marseille. Echipa e pe locul 18 în Franţa, primul retrogradabil. Dragoş Grigore a vorbit pentru FANATIK.RO despre sezonul pe care îl are în Ligue 1, dar şi despre schimbările de la Dinamo din această iarnă. 

Salut, Dragoş! Aţi suferit o înfrîngere dură în ultima etapă de campionat, 1-6 cu Marseille. Cum a fost digerat acest eşec de echipă, mai ales că sînteţi într-o situaţie dificilă?

– E o înfrîngere dură pentru noi. Vă daţi seama, moralul echipei e afectat, nu putea fi o atmosferă bună în vestiar după acest meci. Trebuie să uităm repede acest eşec, să ne adunăm şi să cîştigăm în etapele următoare.

24 de meciuri are Dragoş Grigore în Ligue 1 pentru Toulouse în acest sezon

Evoluţiile echipei din ultima vreme nu au fost cele mai bune, însă tu, pe de altă parte, ai impresionat. Ai fost desemnat şi căpitanul echipei la primul tău sezon. Cum te-ai impus?

– Mă bucur că i-am convins pe oficialii echipei şi pe antrenor cu jocul meu, mai ales că mi-au dat banderola. E o responsabilitate mare pentru mine, însă situaţia e dificilă în aceste momente şi trebuie să salvăm echipa de la retrogradare, acesta e obiectivul.

Ce s-a întîmplat cu Tolouse în acest sezon, la un moment dat eraţi destul de bine clasaţi?

– E un sezon dificil. Sînt multe echipe din zona de jos care au legat victorii în ultimele etape. Problema noastră e că avem doar două succese în ultimele 10 meciuri şi asta ne-a tras în jos în clasament. Va fi o luptă dură pentru salvarea de la retrogradare, care va ţine pînă în finalul sezonului. Sper să avem şi noi o serie bună de rezultate şi să ieşim din subsol.

“E o veste excelentă ieşirea lui Dinamo din insolvenţă. Echipa revine în lupta pentru titlu” 

Ai apucat să vezi evoluţiile lui Dinamo din retur? Ce părere ai despre schimbările din iarnă, de venirea lui Mihai Teja?

– Nu am apucat să văd Dinamo în retur, din păcate. S-au suprapus cu meciurile pe care le jucam la Toulouse şi n-am avut cum. Despre Mihai Teja pot să spun că e un antrenor de calitate, care a demonstrat în Liga 1 şi cu siguranţă poate aduce lucruri bune la echipă. Cei din conducere au făcut o alegere bună.

Lucrurile încep să se îndrepte la Dinamo, clubul se pregăteşte să iasă din insolvenţă. 

– E o veste excelentă ieşirea lui Dinamo din insolvenţă. Mă bucur că problemele se rezolvă la club. Faptul că echipa iese din insolvenţă va da un alt moral jucătorilor şi, cu două-trei transferuri de valoare, Dinamo poate să revină acolo unde îi e locul, în lupta la titlu şi pentru calificarea în cupele europene.

Tags: