Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Universitatea Craiova va avea încă un Andrei Ivan dacă va câștiga titlul. Ce decizie a luat patronul Mihai Rotaru. Video

Mihai Rotaru a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA modul în care va sărbători momentul în care Universitatea Craiova va câștiga titlul de campioană.
19.03.2023 | 17:14
Exclusiv Universitatea Craiova va avea inca un Andrei Ivan daca va castiga titlul Ce decizie a luat patronul Mihai Rotaru Video
Mihai Rotaru a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA modul în care va sărbători momentul în care Universitatea Craiova va câștiga titlul de campioană. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oltenii au remizat pe Arena Națională cu FCSB, scor 1-1, după un joc bun și sunt la patru puncte în spatele formațiilor Farul Constanța și CFR Cluj, dar acestea nu au jucat încă în prima etapă a play-off-ului din SuperLiga.

Mihai Rotaru, gest incredibil dacă Universitatea Craiova va câștiga titlul

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul Mihai Rotaru a glumit pe seama criticilor pe care le-a primit Andrei Ivan pentru faptul că s-a vopsit și a anunțat că va face același gest dacă Universitatea Craiova va câștiga titlul.

ADVERTISEMENT

”Vremurile s-au schimbat. Glumind puțin, când vom lua titlul, că îl vom lua într-un an, în doi, în trei, lucrul ăsta nu contează, mă vopsesc și eu”, a declarat Rotaru, încercând să-și apere jucătorul.

Analistul Vivi Răchită, cel care pusese tunurile pe Ivan, făcând o comparație între acesta și fostul căpitan al Craiovei Maxima, Costică Ștefănescu, a avut ultima replică, una plină de umor la adresa lui Mihai Rotaru. ”Până atunci o să rămâi fără păr, nu o să mai ai ce să vopsești”, a spus Răchită, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Randamentul lui Ivan, influențat de neconvocarea la națională

Andrei Ivan a fost titular în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova și a fost înlocuit în minutul 88 al partidei cu Rivaldinho. Declarațiile și atitudinea de la finalul jocului l-au deranjat profund pe Aurel Țicleanu, fostul mare fotbalist din Bănie, actualmente vicepreședinte al Comisiei Tehnice a FRF.

Fosta legendă a ”alb-albaștrilor” a afirmat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIIvan nu joacă la capacitate maximă în tricoul oltenilor și din cauza faptului că are o relație bună cu Mihai Rotaru nu i se poate reproșa nimic.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIșocul neconvocării la echipa națională l-a afectat radical pe Andrei Ivan și i-a scăzut randamentul înaintea derby-ului cu vicecampioana României.

Universitatea Craiova a rămas fără reprezentanți la naționala României pentru meciurile cu Andorra și Belarus după ce Edi Iordănescu a dezvăluit lista de 26 de jucători cu care va ataca primele partide din preliminariile Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT