Sport

EXCLUSIV / POZE INCENDIARE! Cuplu MAXIM în fotbalul românesc!

Transferul lui Claudiu Bumba de la ASA Tîrgu Mureş la Hapoel Tel Aviv l-a adus pe mijlocaşul de 21 de ani în centrul atenţiei. Mutarea, dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.RO, l-a făcut pe...
20.06.2015 | 13:55

Transferul lui Claudiu Bumba de la ASA Tîrgu Mureş la Hapoel Tel Aviv l-a adus pe mijlocaşul de 21 de ani în centrul atenţiei. Mutarea, dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.RO, l-a făcut pe tînărul jucător “interesant” atît pentru oamenii de fotbal, cît şi pentru reprezentantele sexului frumos.

ULTIMA ORĂ! ŞTIREA MOMENTULUI DESPRE GABRIEL COTABIŢĂ!

Chiar dacă, cel puţin pînă în prezent, s-a evidenţiat doar prin rezultatele obţinute pe terenul de fotbal, Claudiu Bumba a reuşit o lovitură şi în afara gazonului. “Claudiu este un tip timid, la locul lui. Nu este genul de fotbalist macho, de genul lui Adrian Mutu. Foarte greu reuşeşte cineva să se apropie de el, mai ales cînd vine vorba de femei”, au comentat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

GALERIE FOTO! PRIMII CARE S-AU ÎNROLAT: MOLDOVENII!

Momente fierbinţi cu Drăgulescu!

Totuşi, în ciuda caracterului introvertit, Claudiu a fost văzut de apropiaţi, mai multe seri, în compania fostei neveste a gimnastului Marian Drăgulescu, Larisa. Conform acestora, jucătorul care urmează să încaseze 350.000 euro pe sezon la formaţia israeliana, s-a declarat încîntat de momentele petrecute alături de prietena sa, cu care se  întîlneşte constant, ori de cîte ori îi permite programul!

TRAGEDIA S-A PRODUS! CÎNTĂREŢUL A MURIT! MEDICII NU L-AU MAI PUTUT SALVA! A FĂCUT INFARCT! 

“Chiar dacă este mamă a doi copii, Larisa are un corp de invidiat, ceea ce o face atractivă pentru mulţi oameni potenţi din punct de vedere financiar. Cu toate astea, ea s-a ataşat enorm de Claudiu şi este posibil ca în scurt timp să se oficializeze unul dintre cele mai vînate cupluri din România. Totul depinde numai de ei, acum a intervenit şi distanţa, însă amîndoi au părut mai mult decît încîntaţi de momentele petrecute împreună”, au încheiat sursele FANATIK.RO. (apasă pe săgeţi pentru a vedea o galerie foto INCENDIARĂ).

ADVERTISEMENT

  STEAUA. Argăseală, anunţ BOMBĂ despre REVENIREA lui Keşeru 

 Decizie ŞOC luată de Anamaria Prodan: “Este definitiv, ADIO!”