Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Dacă pleacă, sunt mort!”. Gigi Becali regretă că i-a pus clauză de doar 5 milioane de euro lui Florinel Coman: “Acum face atât”. Video exclusiv

Gigi Becali regretă că i-a stabilit clauza lui Florinel Coman de doar 5 milioane de euro. Patronul FCSB a anunțat cât valorează acum „șeptarul” roș-albaștrilor.
23.05.2023 | 15:56
Daca pleaca sunt mort Gigi Becali regreta ca ia pus clauza de doar 5 milioane de euro lui Florinel Coman Acum face atat Video exclusiv
Gigi Becali regretă că i-a stabilit lui Florinel Coman o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este numărul 1 la FCSB în acest final de sezon, iar Gigi Becali nu a ezitat să-l laude pe „șeptar”. Mai mult decât atât, patronul i-a prelungit contractul lui Florinel Coman pe o perioadă de patru ani, iar noua clauză din contract se ridică la 5 milioane de euro.

Gigi Becali regretă că i-a pus clauza de doar 5 milioane de euro lui Florinel Coman: „Dacă pleacă sunt terminat”

Florinel Coman a fost cel mai bun jucător al FCSB și în derby-ul pierdut cu Farul, scor 2-3 la Ovidiu. Extrema din partea stângă a atacatului roș-albaștrilor a pasat la ambele goluri ale FCSB-ului și a avut o șansă mare de a marca la 2-2.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a făcut pe Florinel Coman cel mai bine plătit fotbalist din SuperLiga, cu 30.000 de euro lunar, informație dezvăluită de patron, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. „Fără Florinel sunt mort. Să dea Dumnezeu să nu plece Florinel că dacă pleacă sunt terminat.

Nu știu după. Eu vorbesc ce e acum. Dacă pleacă Florinel îmi iau promisiunea înapoi. (n.r. de ce nu îl declarați netransferabil?) Nu pot pentru că i-am pus clauză 5 milioane de euro. Dacă îmi bagă cineva 5 milioane în cont îl ia”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat cât valorează Florinel Coman: „Acum el face 10 milioane”

Gigi Becali a mărturisit că i-a stabilit clauza de 5 milioane de euro lui Florinel Coman, în momentul în care, fotbalistul de la FCSB era cotat la 3 milioane. Patronul este convins că adevărata valoare a „șeptarului” se ridică acum la 10 milioane de euro.

„Când el făcea 3 milioane eu i-am pus clauza 5. Acum el face 10. Am pus clauza când făcea 2, îl dădeam și cu 2, dar acum nu l-aș da nici cu 10. Lasă omul în pace să-și facă viitorul. Măcar să dea cineva banii să-și facă el viitorul.

ADVERTISEMENT

O-i vedea. Îl trec pe Tavi Popescu în stânga că și așa acolo e postul lui”, a mai spus Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a fost extrem de iritat de faptul că FCSB a pierdut cu Farul după ce roș-albaștrii au condus cu 2-0.

„Nici prin cap nu-mi trecea că ne bat la 2-0”

„La 2-0 am început să fac calcule. La 2-0 mă gândeam să bată Universitatea Craiova deja. M-am gândit că nu poate să ne bată, poate să ne egaleze. Nici prin cap nu-mi trecea că ne bat. M-am gândit că ne puteau egala. Am luat cel mai mic scenariu.

ADVERTISEMENT

Că ne egalează și că jucăm cu Rapid, iar ei să joace pe bune cu CFR Cluj. Noi dacă am fi câștigat eram deja campioni de aseară (n.r. Rapid – Universitatea Craiova 2-3). Noi băteam Rapid care nu a putut în 10 oameni să o bată pe Universitatea Craiova. Mai ales că Farul avea meci greu cu CFR Cluj. Nu mai are rost să discutăm. A fost, a trecut”, a încheiat Gigi Becali.

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT