Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Talpan dezvăluie tensiuni cu suporterii: „Dacă se întâmpla asta, iau foc!”. Reacția AS47: „Nu acționăm în nume personal”. Update exclusiv

Florin Talpan i-a atacat dur pe o parte din suporterii Stelei, care încearcă să îi pună piedici și să îl îndepărteze. Juristul CSA Steaua, acuze grave.
13.04.2023 | 16:46
Florin Talpan dezvaluie tensiuni cu suporterii Daca se intampla asta iau foc Reactia AS47 Nu actionam in nume personal Update exclusiv
Exclusiv. Dacă se întâmplă asta, iau foc!. Juristul CSA Steaua dezvăluie tensiuni cu suporterii Vor să pună mâna pe club. Le promit marea cu sarea oameni din minister Video
ADVERTISEMENT
13-04-2023
13:53

AS47 reacționează după acuzele lui Florin Talpan

Asociația Steliștilor 1947 a emis un comunicat de presă după acuzele grave ale lui Florin Talpan: „Propunerea de modificare a Legii Sportului nu este rezultatul muncii unui singur angajat al clubului Steaua. Nu avem un scop din a ridica pe brațe eroi de conjunctură, unicul scop al nostru este binele Stelei. ”Vrem Steaua în A” și vom continua să facem toate demersurile pentru a atinge acest obiectiv într-un cadru moral și legal. Așadar, comunicarea va fi permanent deschisă cu toți cei care urmăresc același lucru”.


Suporterii steliști salută inițiativa parlamentară a lui Vasile Dîncu: „Ne dorim un discurs consecvent din partea tuturor celor implicați. Ne bucurăm, iată, chiar și acum când varianta de modificare a Legii Sportului este acceptată drept oportună chiar și de către sceptici și sperăm că în viitor nu se vor mai irosi prețioase resurse materiale și de timp cu variante care aparțin fantasmagoriei și nu realului. Precum cele care dădeau drept unică variantă schimbarea regulamentelor FRF.

Replică pentru Florin Talpan și lămuriri despre întâlnirea dintre fostele glorii ale Stelei la meciul cu Poli Iași: „Steaua nu este și nu va fi accesoriul unui singur om”

Asociația dezminte că ar avea vreun interes comercial la Steaua și îi transmite un mesaj clar lui Florin Talpan: „Nu acționăm în nume personal. Nu ne interesează laude, recompense sau beneficii financiare, locul nostru a fost și va fi în Peluza Sud. Mai mult, ultimul lucru pe care îl dorim este ca personaje cu iluzii de grandoare să ajungă să aibă putere de decizie și să deturneze, în orice fel, acest demers legitim la care toți punem umărul. Beția dată de iluzia puterii este un efect secundar de care trebuie să ferim Steaua cu orice preț. Steaua nu este și nu va fi accesoriul unui singur om, indiferent de numele lui. Steaua înseamnă glorii, înseamnă tradiție, palmares și suporteri.

Întâlnirea care a avut loc marți la Stadionul Steaua a fost inițiativa AS47 de a aduce în aceeași încăpere trecutul, prezentul și viitorul. Toate la fel de importante pentru orice club de anvergura Stelei. Au participat foști mari fotbaliști, factori de decizie din zona politică relevantă, reprezentanți ai mediului de afaceri cu interes real în ceea ce înseamnă binele Stelei.

Clubul a fost invitat spre participare și a trimis la întâlnire persoanele pe care conducerea administrativă le-a considerat a fi relevante. Considerăm că întâlnirea a fost un real succes, un important punct de plecare, și ea va avea o ciclicitate menită să păstreze strânse legăturile formate până în momentul în care obiectivele comune vor fi atinse. AS47 înseamnă Peluza Sud Steaua și vom fi mereu voluntari în slujba Stelei. #CeiCareNUauTrădat #vremSteauaînA #aicieSteaua #spiritdeluptă”.

Florin Talpan a intervenit vijelios la FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit că există tensiuni mari între el și suporterii Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

Florin Talpan, atac frontal la Asociația Steliștilor 1947: „Au interese comerciale!”

Juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua a intervenit la FANATIK SUPERLIGA și a lansat un atac dur la adresa AS47, organizația suporterilor: „Pe mine mă susțin oamenii din peluză. Sunt doar vreo 4-5, care nu mă agreează datorită faptului că ei au solicitat la un moment dat printr-o adresă să le dau dreptul de folosire a mărcii Steaua. Gratuit că ei sunt suporteri. Am refuzat și pentru chestia asta sunt foarte porniți împotriva mea”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Florin Talpan i-a amenințat că va lua măsuri dacă AS47 va încerca să vândă produse cu însemnele Stelei: „Dacă sunt suporteri de bună credință, să vină, să iubească acest club, dar fără să aibă niciun interes. Așa consider eu. Nici nu vreau să mă gândesc la lucrul acesta, dacă se întâmplă, sincer sunt eu foarte vulcanic, dar iau foc!”.

În spatele acestor ar fi însă de fapt oameni chiar din cadrul MApN: „I-au încurajat niște persoane din minister. Eu nu înțeleg de ce unele persoane din conducerea Ministerului Apărării Naționale se întâlnesc cu suporterii și le promit marea cu sarea! Vor să pună mâna pe club! Unii își fac poze cu diverși reprezentanți și mă bârfesc pe mine! Sunt foarte mulți suporteri care vor să afișeze pe stadion bannere de susținere a mea și îi amenință cu bătaia dacă fac asta. Să își vadă de treaba lor!”.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan îl atacă și pe Vasile Dîncu: „Nu se poate să iasă alții în față cu munca mea!”

Reprezentatul juridic al Stelei nu agreează faptul că Vasile Dîncu și-a arogat toate meritele pentru proiectul de lege depus în Parlament, deși Florin Talpan a avut aceeași inițiativă încă de anul trecut: „Nu se poate să iasă alții în față cu munca mea, fie că sunt senatori sau deputați, miniștri. Cine muncește, ăla trebuie să fie! Sunt foarte supărat pe domnul ministru Dîncu! A fost într-o așa zisă emisiune și a spus că mă găsește vinovat că s-a dat Steaua în 1998. Eu sunt la Steaua din 2002. Cum să facă un ministru o asemenea afirmație?!

N-am nicio relație cu dumnealui. I-am cerut să vorbesc cu el pe 7 iunie și a luat foc. Eu îmi fac treaba mea pe linie juridică. Eu le fac note de informare, rapoarte cu ce trebuie făcut. Ei ca să mă scoată din schemă, se folosesc de ideile mele, inclusiv de ceea ce declar eu acum și scriu și ei dup-aia”.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan și-a continuat apoi atacurile la adresa reprezentanților suporterilor Stelei, care nu l-au chemat la întâlnirea cu legendele Stelei, la meciul cu Poli Iași: „Cum să mă invite la mine în casă AS47?! Să își vadă acele cinci persoane de treabă! Să dea bani dacă vor să își pună bannere cu AS47. Vor să profite de fostele glorii să își facă reclamă. Faptul că au fost acolo și eu nu… Ce să caute avocați acolo? Știu mai bine situația decât mine. Nu trebuia să fiu și eu de față? Oricum, pentru ceea ce au făcut cei de la AS47, pentru mine ei nu mai există și nu va mai fi nicio colaborare. Mi-au făcut numai rău”, a mai spus colonelul, la FANATIK SUPERLIGA.

Dezvăluiri cu privire la discuțiile dure între suporterii Stelei: „Ne amenință din peluză! Nu v-ați săturat să comande Armata?!”

Angajatul CSA Steaua a dezvăluit apoi mesajele pe care le-a primit de la câțiva suporteri steliști: „Haideți să vă spun ce-mi trimit suporterii: ‘Ne amenință din peluză! Că ce, bă, nu v-ați săturat să comande Armata?! Nu v-ați săturat de comandanți?!

ADVERTISEMENT

Vor să facă bani de pe urma Stelei. Nu am încredere în ăștia de la AS47. Din suporteri ne transformăm în afaceriști! Vor să vă sară din schemă pe dumneavoastră. Dacă grupul face un mesaj cu Talpan în peluză, iese bătaie!’. Eu ce să mai zic acum? Că îmi vine acuma să nu mai… să nu știu ce.

De vină sunt cei din conducerea Armatei, care nu au făcut nimic pentru Steaua. Ăsta este adevărul. Nu am avut cu domnul ministru nicio întâlnire, deși am încercat. Înseamnă că nu-l interesează. În orice caz, eu îmi fac treaba în continuare”. 

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT