Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Neluțu Varga, anunţ final despre contractul lui Dan Petrescu. „Semnează până în 2029!” Video

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a intervenit la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre situația contractuală a lui Dan Petrescu
21.03.2023 | 12:04
Exclusiv Nelutu Varga anunt final despre contractul lui Dan Petrescu Semneaza pana in 2029 Video
Dan Petrescu a vorbit despre problemele financiare de la CFR Cluj. Ce a spus despre Neluțu Varga. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este pe locul 2 în SuperLiga, la două puncte în spatele liderului Farul şi chiar dacă jocul campioanei dă ușoare motive de îngrijorare, Neluţu Varga anunţă că Dan Petrescu va semna prelungirea contractului până în 2029! Ardelenii le-au lăsat foarte multe ocazii de a înscrie celor de la Rapid, în primul meci din play-off, și se pot considera norocoși că au scos un punct, scor 2-2.

Neluțu Varga, anunț important la FANATIK SUPERLIGA despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj: “Ne-am înțeles, va semna până în 2029”

VEZI VIDEO MAI JOS

“Ne batem cu toți, va fi un play-off foarte strâns. Toți au șanse. Farul îmi place cum merge, îmi pune un semn de întrebare pentru câștigarea titlului. Sperăm să ne reabilităm să ajungem acolo unde ne dorim. Am discutat cu Dan Petrescu, suntem de acord.

ADVERTISEMENT

Este doar o chestie de a pune pe hârtie. Se va prelungi până în 2029, încă 5 ani de la finalul actualului contract, în 2024. Am bătut palma”, a declarat Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Patronul celor de la CFR Cluj a vorbit în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și despre momentul pe care îl traversează campioana. Recunoaște că echipa nu joacă grozav, dar are încredere că Dan Petrescu poate remedia situația.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga: “Echipa își va reveni pe traseu”

“Jocul echipei am senzația că este într-o cumpănă și își vor reveni pe traseu. Contează foarte mult că noi am jucat 50 de meciuri într-o perioadă foarte scurt, înseamnă enorm de mult pentru o echipă. Când își revin și se odihnesc își vor intra în cursul lor normal.”

CFR Cluj a avut un program absolut infernal în acest sezon. Partida cu Rapid a fost a 51-a disputată de campioana României în acest sezon, în toate competițiile, campionat, Cupa României, Supercupa României, Conference League și preliminarii Champions League. Urmează o scurtă perioadă de pauză, provocată de meciurile echipei naționale.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj este pe locul 2 în SuperLiga, cu 33 de puncte, două mai puțin decât liderul Farul. Are, în schimb, trei puncte peste FCSB, cinci peste Universitatea Craiova, șase peste Rapid și 12 față de ultima clasată din play-off. Sepsi. Campioana va juca în deplasare cu Universitatea Craiova în următorul meci de play-off.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție exclusivități care ard în fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT