Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Dan Petrescu, pus la zid după CFR – FCSB 0-1. „Mister, nu ați fi meritat nici egalul. Ați fost niște elefanți pe gheață”. Video

Dan Petrescu a fost pus la zid după CFR Cluj - FCSB 0-1. Rapidistul Robert Niță a criticat declarațiile „Bursucului” și i-a lăudat pe roș-albaștri.
06.02.2023 | 13:11
Exclusiv Dan Petrescu pus la zid dupa CFR  FCSB 01 Mister nu ati fi meritat nici egalul Ati fost niste elefanti pe gheata Video
Dan Petrescu, pus la zid după CFR - FCSB 0-1. „Mister, nu ați fi meritat nici egalul. Ați fost niște elefanți pe gheață”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a fost lăudată la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI de către rapidistul Robert Niță. Fostul atacant n-a fost de acord cu declarațiile lui Dan Petrescu, care a spus că roș-albaștrii au câștigat „din nimic” cu CFR Clui.

Robert Niță îl pune la zid pe Dan Petrescu și laudă victoria FCSB-ului cu CFR Cluj: „N-am văzut CFR dominată acasă cum a fost dominată aseară”

„Nu sunt de acord cu Dan Petrescu, care spune că era echitabil un egal. Nu, nu era deloc echitabil. Prima repriză e clar CFR-ului. Începem de la atitudine.

ADVERTISEMENT

Eu nu am văzut CFR dominată acasă așa cum o domină aseară FCSB. Jucători pe care nu îi vedem foarte des să fie agresivi fac destule faulturi.

Trebuie să existe un echilibru între jucătorii masivi și jucătorii în genul lui Krasniqi sau jucători care se pot adapta cu centrul de greutate jos, iuți, cu tehnică bună în regim de viteză ceea ce FCSB are. Că nu degeaba se plătesc o grămadă de bani pe jucători tineri, dar care au calitate!

ADVERTISEMENT

Au părut ca niște elefanți pe gheață ceferiștii. Lenți, previzibili. Mă surprinde, că tot vorbim de Scuffet. Parcă degaja cu mingea medicinală…

Să nu poți tu un portar atât de lăudat și cu evoluție bune aseară, în momentul când nu ieșeau cu construcție din apărare, să degajezi! Nicio degajare n-a dat-o mai mult de cinci metri în terenul advers”, a declarat Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Roș-albaștrii”, bijuterie de gol în Gruia

Robert Niță a lăudat și cireașa de pe tort a derby-ului CFR Cluj – FCSB 0-1, golul marcat de Malcom Edjouma în minutul 88. Împreună cu Octavian Popescu, francezul a desincronizat întreaga defensivă a campioanei și astfel roș-albaștrii s-au întors la București cu toate cele trei puncte.

„Golul? O recuperare 5 contra 1, Edjouma accelerează, îi pasează lui Tavi Popescu, care simte bine spațiul, e drept că jocul așteaptă să greșească Manea, e o desincronizare între ei.

ADVERTISEMENT

Dacă nu iese gol, e penalty pentru că e fault la Tavi Popescu, d-aia și împinge mingea în stânga că altfel încearcă să dea la poartă. Edjouma se uită la portar, doar saltă mingea peste portar. Victorie meritată”, a adăugat fostul atacant.

ADVERTISEMENT
Tags: