Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Daniel Oprița, detalii uluitoare despre haosul de la CSA Steaua: „Toată lumea e cu artificii, la noi nu se întâmplă nimic!”

Daniel Oprița este extrem de dezamăgit după ce Steaua a promovat sportiv direct în SuperLiga. Ce mesaj transmite antrenorul lui Talpan
19.05.2023 | 09:23
Exclusiv Daniel Oprita detalii uluitoare despre haosul de la CSA Steaua Toata lumea e cu artificii la noi nu se intampla nimic
Exclusiv. Daniel Oprița, detalii uluitoare despre haosul de la CSA Steaua Toată lumea e cu artificii, la noi nu se întâmplă nimic!
ADVERTISEMENT

Daniel Oprița continuă atacurile la adresa lui Florin Talpan, iar antrenorul Stelei a intervenit la FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit care e atmosfera din cadrul echipei.

Daniel Oprița, la pământ după ce Steaua a promovat sportiv în SuperLiga: „N-am dormit de 3 zile. După o promovare se dă cu artificii, la noi nimic”

Daniel Oprița e demoralizat total după ce echipa a încheiat sezonul pe locul secund, însă nu va rămâne în Liga 2 și cel mai probabil nu va avea drept de promovare nici de anul viitor.

ADVERTISEMENT

„N-am dormit de trei zile. Cum credeți că se simt jucătorii la ceea ce se întâmplă acum când după o promovare se dă cu artificii, se pregătește șampania, iar la noi e ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Asta e.

Au și ei frustrările lor, la fel ca și mine. Am venit la antrenament, vreau să fac cu ei un grătar, o masă. Avem un buget al nostru și de acolo o să facem grătarul. O facem singuri, ne felicităm între noi. Ne-a felicitat Andrei Cian, Bogdan Marinescu”. 

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

FANATIK a dezvăluit numele jucătorilor care mai au contract cu Steaua, iar Oprița a explicat că va există o ședință cu comandantul clubului: „Atât mai au contract. Așa s-a întâmplat, mai sunt doar patru jucători care mai au contracte. Acum vom vedea mai departe ce se va întâmpla. O să discutăm cu conducerea. Sper că o să vină domnul comandant să avem o discuție și vedem ce se va întâmpla mai departe. Trebuie să vină cineva la noi să vorbească”.

Daniel Oprița, încă o replică acidă pentru Florin Talpan: „Să facă el echipa pentru sezonul viitor”

Moderatoarea Ioana Cosma i-a pus o întrebare tăioasă lui Daniel Oprița, care a dat vina pe Florin Talpan: „Cum poți să mai ții jucători care știu că dacă nu se întâmplă ceva din punct de vedere juridic, tot nu se va putea promova?!”.

ADVERTISEMENT

„Asta nu știu. I-am spus asta domnului care m-a tot făcut incompetent și în toate felurile. Le las echipa și să facă el pentru sezonul viitor”, a spus antrenorul căruia colonelul de justiție i-a cerut demisia și a cerut conducerii să fie dat afară.

Daniel Oprița e convins că situația ar putea fi și mai dificilă din campionatul viitor: „Să vorbească el cu jucătorii să știe că nu e drept de promovare. Și să termine măcar pe locul șase. Nu pe locul doi. Și eu scot pălăria în fața lor. Deci nu să fie pe loc de promovare, să prindă play-off-ul. Vreau să văd asta”.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită nu are milă de Florin Talpan: „El crede că dacă a avut abonament la Rapid știe și fotbal”

Vivi Răchită nu s-a lăsat nici el și l-a pus la zid pe Talpan: „Nu și-a făcut treaba lui de jurist, îl pui acuma să… El crede că dacă a avut abonament la Rapid știe și fotbal. Toți se bagă în seamă. Ce ușor e să fii antrenor din tribună sau din lojă”.

Fostul jucător al Stelei îl sfătuiește pe Oprița să ia măsuri radicale: „Asta nu e bine ce faci, că te lași așa! Fii dur! Pentru că tu ți-a îndeplinit obiectivul. Du-te în vestiar la jucători, spune-le felicitări pentru că și-au făcut treaba. 

Că mai rămân patru jucători, Steaua va atrage. Sunt foarte mulți jucători și fotbaliști unii, care vor veni să joace la Steaua”, a mai completat Răchită.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT