Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. De asta a ajuns Vassaras în fotbalul românesc? “Mircea Sandu i-a întors un serviciu după meciul cu Olanda!”. Video

Marcel Pușcaș, într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA, s-a alăturat contestatarilor lui Kyros Vassaras. A vorbit și despre cum a ajuns grecul în fotbalul românesc.
28.04.2023 | 15:38
Exclusiv De asta a ajuns Vassaras in fotbalul romanesc Mircea Sandu ia intors un serviciu dupa meciul cu Olanda Video
Exclusiv. De asta a ajuns Vassaras în fotbalul românesc Mircea Sandu i-a întors un serviciu după meciul cu Olanda!. Video
ADVERTISEMENT

Tot mai mulți oameni din fotbalul românesc îi cer demisia lui Kyros Vassaras din funcția de președinte la Comisia Centrală a Arbitrilor. Scandalul a pornit după Rapid – FCSB 1-0 și conferința de presă în care Gigi Becali și-a anunțat retragerea din fotbal. În acel meci, Horațiu Feșnic a iertat de eliminare doi jucători de la Rapid.

Marcel Pușcaș, despre cum a ajuns Kyros Vassaras în fotbalul românesc: “Mircea Sandu i-a întors un serviciu după meciul cu Olanda”

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FCU Craiova 1948, se alătură și el marilor contestatari ai lui Kyros Vassaras. Oficialul oltenilor consideră că arbitrajul merge într-o direcție total greșită sub comanda grecului. A analizat într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI problemele pe care le-a avut echipa sa în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș a aminitit și cum a ajuns Kyros Vassaras în fotbalul românesc. Conform oficialului de la FCU Craiova 1948 a fost vorba de un serviciu pe care fostul șef de la FRF i l-a întors grecului pentru prestația de la România – Olanda 1-0. Atunci, în 2007, într-un meci disputat la Constanța, brigada condusă de Vassaras a luat mai multe decizii în favoarea “tricolorilor”.

“Probabil, din ce am auzit, Mircea Sandu i-a întors un serviciu lui Vassaras după meciul acela cu Olanda, de la Constanța. Și l-a ținut instructor la noi până în momentul în care a izbucnit un scandal în Grecia și nu a mai fost nevoie de el.

ADVERTISEMENT

Ce l-a enervat pe Marcel Pușcaș după ce a aflat arbitrul de la FCU Craiova – Chindia: “E culmea delegărilor”

Și atunci hai cu el în România să ne sfideze și să facă praf arbitrajul românesc. Nu vă spun că în ciuda multiplelor contestații pe care le-am făcut la adresa lui Cătălin Popa și Iulian Călin, la meciul cu Chindia îl avem pe Iulian Călin.

La VAR la meciul cu Botoșani l-am avut pe Iulian Călin, astăzi tot pe Iulian Călin. Fraților, chiar nu mai există arbitri în țara asta? Cine este de vină? În urmă cu 20 de ani, la fiecare județ aveam doi arbitri divizionari A. Fac 84. Astăzi sunt 20.

ADVERTISEMENT

Atât de bine a coordonat activitatea Vassaras. Chiar nu găsesc un arbitru în Mehedinți, Gorj, Olt. Trebuie să îi aduci mereu pe Iulian Popa și Iulian Călin? Ăștia doi din Argeș. E culmea delegărilor”, a declarat Marcel Pușcaș la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Tensiune maximă pe finalul de sezon din SuperLiga. Ce partide sunt programate în această etapă în play-off și play-out

Este de așteptat ca presiunea pe arbitraj să fie chiar mai intensă în următoarele săptămâni, în care se decide lupta la titlu, dar și echipele retrogradate. Sepsi – Farul, Rapid – CFR Cluj și Universitatea Craiova – FCSB sunt meciurile programate în play-off. Iar în play-out se joacă FCU Craiova – Chindia, CS Mioveni – FC Argeș, Petrolul – FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT