Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. De ce a fost scos Tavi Popescu din primul „11” la FCSB: „La Gigi Becali orice briliant devine cenușă în două etape”. Video

Decizia lui Gigi Becali de a-l scoate pe Octavian Popescu din echipa de start a FCSB-ului a fost analizată de specialiștii FANATIK SUPERLIGA.
21.03.2023 | 15:09
Exclusiv De ce a fost scos Tavi Popescu din primul 11 la FCSB La Gigi Becali orice briliant devine cenusa in doua etape Video
De ce a fost Octavian Popescu scos din echipa de start a FCSB-ului. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că îl va scoate pe Octavian Popescu din echipa de start a FCSB-ului după remiza roș-albaștrilor, scor 1-1 cu Universitatea Craiova pe Arena Națională în prima etapă din play-off. Specialiștii FANATIK SUPERLIGA au analizat de ce patronul vicecampioanei a ales să apeleze la o asemenea decizie radicală în primul 11 de la FCSB.

Andrei Vochin, convins că Gigi Becali va fi fericit după ce l-a scos pe Tavi Popescu din primul 11 la FCSB: „Va avea soluții pe bancă”

Primul care a vorbit despre hotărârea luată de Gigi Becali a fost Andrei Vochin. Consilierul președintelui FRF este de părere că odată cu trecerea lui Octavian Popescu pe margine, FCSB va avea la dispoziție o bancă de rezerve mult mai valoroasă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Nu pot să faci o analiză pe declarațiile lui Gigi Becali pentru că nu reprezintă o consecvență. Dacă lucrurile se întâmplă așa înseamnă că FCSB va avea o rezervă foarte bună pe bancă. Fotbalul se joacă până acum spuneam în 14, acum după ce s-au făcut schimbările de regulament fotbalul se joacă în 16. Tu spuneai mai devreme că te uiți pe banca CFR-ului și nu mai vezi același lucru. 

Dacă Gigi Becali va avea soluții pe bancă va fi și fericit pentru că la un moment dat se uită pe bancă și vede că nu găsește jucătorii pe care ar vrea să-i schimbe în minutul 46. Va fi un as pentru Gigi Becali. Octavian Popescu, de pe bancă, va fi o piesă importantă în strategia generală de câștigare a meciului. Concurența asta este foarte bună.

ADVERTISEMENT

Dacă nu s-ar fi implicat la modul ăsta să spună tu ești titular indiscutabil, tu stai pe bancă ar fi fost selecția naturală în interiorul lotului. Antrenamentele ar fi fost și mai tari ca să îți câștigi locul în echipă pe bune, nu că dă directivă cineva. Te-ai fi luptat mai bine la antrenamente și toată lumea din interiorul lotului ar fi avut de câștigat”, a fost analiza lui Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dănuț Lupu, ironie la adresa lui Gigi Becali: „La el orice briliant devine cenușă în două etape”

Deși i-a dat dreptate lui Gigi Becali privind trecerea lui Octavian Popescu pe banca de rezerve, Dănuț Lupu l-a ironizat pe patronul roș-albaștrilor. Team-managerul lui CS Dinamo a precizat că „perla” finanțatorului nu joacă un fotbal de calitate la momentul actual.

ADVERTISEMENT

„La Gigi Becali orice briliant devine cenușă în două-trei etape și invers. La cum a jucat ultimele etape Tavi Popescu trebuie să-i dea și lui de gândit că joacă foarte slab la ora actuală. Dacă îl ține pe bancă un meci, două, poate îi face un bine. Își revine”, a spus și Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Locul lui Octavian Popescu în banda stângă va fi luat de Florinel Coman care și-a regăsit jocul care l-a consacrat la FCSB. În partea dreaptă a atacului Gigi Becali îl va reintroduce pe Andrei Cordea. În primul meci după pauză creată de meciurile naționalei României, FCSB va juca cu Sepsi Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Robert Niță îi dă dreptate lui Gigi Becali: „Florinel Coman merită să joace titular”

Robert Niță consideră că Gigi Becali a luat decizia cea bună odată cu titularizarea lui Florinel Coman în banda stângă. Analistul FANATIK SUPERLIGA a precizat că „șeptarul” roș-așbaștrilor, în prezent, îl domină pe Octavian Popescu la toate capitolele.

„(n.r. se sabotează Gigi Becali?) Nu. Coman este cu mult peste Tavi Popescu. Ca cifre, ca randament, ca implicare în lot, absolut orice. Florinel Coman merită să joace titluar în partea stângă.

Cum sunt doi jucători pe aceeași poziție e normal ca cel care dă randament mai bun să joace. Să știe că are de luptat să-și mențină locul”, a încheiat Robert Niță.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă dă tonul celor mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT