Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. De ce dă FCSB jucători afară în mijlocul sezonului: „E o umilință” / „Măcar pleci plătit”. Video

Boban Nikolov este primul jucător de care vrea să se despartă Mihai Pintilii. La FANATIK SUPERLIGA s-a iscat o dezbatere referitoare la plecările rapide de la FCSB.
18.03.2023 | 16:08
Exclusiv De ce da FCSB jucatori afara in mijlocul sezonului E o umilinta  Macar pleci platit Video
Exclusiv. De ce dă FCSB jucători afară în mijlocul sezonului: „E o umilință” / „Măcar pleci plătit”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB este unul dintre cluburile la care nu există probleme financiare şi contractele sunt respectate. Însă, cu un patron ale cărui decizii se pot schimba de pe o zi pe alta la 180 de grade, pentru jucători şi antrenori nu există siguranţa unei stabilităţi.

De ce dă FCSB jucători afară în mijlocul sezonului: „E o umilință”

În acest sens, FCSB şi-a făcut un obicei să rezilieze contracte de jucători şi antrenori în mijlocul sezonului. Invitaţii Ioanei Cosma la FANATIK SUPERLIGA au dezbătut acest subiect, argumentul pro fiind acela că pleci măcar cu bani de la FCSB:

ADVERTISEMENT

“Ne-am obişnuit la FCSB cu astfel de practici. Jucători de care nu mai au nevoie după un meci sau după o săptămână… Vadim Raţă. Practicile astea sunt obişnuite acolo. Şi jucătorii care semnează acolo ştiu că se pot aştepta la aşa ceva.

În momentul în care ai semnat cu FCSB pe doi ani, nu îţi garantează nimeni că vei rămâne doi ani acolo. Poţi să pleci şi după trei luni sau două luni. Asta este realitatea”, a spus fostul internaţional Liviu Ganea.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Robert Niţă: “Spre deosebire de alte părţi, pleci plătit”

Robert Niţă a declarat că indiferent de modul în care pleacă de la FCSB, în special antrenorii au căutare la altă echipă şi i-a dat exemplu pe Nicolae Dică, Bogdan Argeş Vintilă sau Toni Petrea, care au preluat echipe din SuperLiga:

“Spre deosebire de alte părţi, pleci plătit. Chiar dacă fotbalistic este o umilinţă, poate şi uman, pleci cu ban. Aşa merg şi antrenorii, aşa merg şi jucătorii. Când îi păcăleşti pe cei din Arabia Saudită, ăia nu ştiu.

ADVERTISEMENT

Tu mergi acolo ca antrenor, nu ca executant. Ei când văd în CV pe FCSB, nu ştiu că tu pui în practică nişte directive. Dică dovedeşte că e antrenor, Petrea dovedeşte. La FCSB cel puţin la meciuri a păcălit. La Chindia nu.

“Toată lumea ştie ce se întâmplă acolo şi ai văzut că nu se mai fereşte nici patronul şi ne spune care sunt condiţiile de a munci acolo”

Sunt curios să îl vedem la FC Argeş pe Bogdan Argeş Vintilă. Dar uite, Dică are rezultate la Mioveni, Petrea are rezultate la Chindia. Dar în alegerea lor a contat că au fost la FCSB şi au avut pe alocuri şi rezultate.

ADVERTISEMENT

Pe plan local, toată lumea ştie ce se întâmplă acolo şi ai văzut că nu se mai fereşte nici patronul şi ne spune care sunt condiţiile de a munci acolo”, a spus Robert Niţă.

În exclusivitate pe FANATIKsite, youtube, facebook, Tik Tok! În fiecare săptămână luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, iar și miercuri și joi cu Ioana Cosma! FII FANATIK CU HORIA IVANOVICI ȘI IOANA COSMA!

ADVERTISEMENT