Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. De ce n-au mers ultrașii FCSB la ÎCCJ. Anunțul lui Gigi Mustață: „Noi nu facem presiuni”. Video

Gheorghe Mustață a oferit la FANATIK SUPERLIGA motivul pentru care ultrașii FCSB nu au mers la ÎCCJ unde se așteaptă verdictul în disputa cu CSA Steaua pentru palmares.
16.03.2023 | 13:20
Exclusiv De ce nau mers ultrasii FCSB la ICCJ Anuntul lui Gigi Mustata Noi nu facem presiuni Video
De ce n-au mers ultrașii FCSB la ÎCCJ. Anunțul lui Gigi Mustață „Noi nu facem presiuni”.
ADVERTISEMENT

Așteptarea a luat sfârșit pentru CSA Steaua și FCSB. Astăzi, ÎCCJ urmează să dea verdictul, după ce gruparea patronată de Gigi Becali a cerut recunoașterea palmaresului unic al grupării Steaua, de la înființarea clubului în 1947 și până în prezent.

Gheorghe Mustață, explică absența fanilor FCSB la ÎCCJ: ”Nu mergem peste instanțe, să țipăm pe-acolo”

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au analizat în urmă cu două săptămâni recursul făcut de gruparea patronată de Gigi Becali și au anunțat că decizia a rămas în pronunțare.

ADVERTISEMENT

Astăzi este termenul la care ÎCCJ ar trebui să se pronunțe într-un dosar extrem de complex. Și există două variante clare pe care le-am putea avea.

Mai exact, o decizie certă, prin care palmaresul să ajungă în posesia uneia dintre părți. Sau, dacă nu, varianta secundă este cea să retrimită cazul spre rejudecare la Curtea de Apel, cea care s-a pronunțat într-o primă fază în vara anului 2021.

ADVERTISEMENT

Verdictul este așteptat cu sufletul la gură și de fanii roș-albaștrilor, actualmente divizați de acest conflict. Însă maniera de raportare la ședința de astăzi a fost diferită.

Suporteri ai CSA Steaua s-au prezentat în fața ÎCCJ. În replică, ultrașii FCSB nu au fost prezenți. Decizia de a nu o face a fost explicată, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA, de liderul galeriei, Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

”Noi nu suntem activi la modul acesta, să mergem peste instanțe, să țipăm pe-acolo. Nu, eu sunt genul de om care am capul pe umeri.

Și las oamenii să judece. Avocații să meargă liniștiți acolo. Nu să facem presiuni, că noi facem, noi dregem. Astăzi, în primul rând, nu se va judeca nimic.

ADVERTISEMENT

Doar se va pronunța decizia luată pe data de 3 martie. Și nu văd rostul pentru care trebuia să stăm acolo. Instanța nu se va pronunța în ședință publică. Va publica pe portal decizia”, a spus Mustață.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT