Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. De ce nu îi e dor de fotbal lui Cristi Borcea, fostul patron de la Dinamo: ”Două divorțuri, operații pe inimă, pușcărie”. Video

Fostul patron al lui Dinamo, Cristi Borcea, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că nu mai este interesat să se întoarcă în fotbal, pentru că de aici i-au venit cele mai mari probleme.
27.04.2023 | 13:33
Exclusiv De ce nu ii e dor de fotbal lui Cristi Borcea fostul patron de la Dinamo Doua divorturi operatii pe inima puscarie Video
Fostul patron al lui Dinamo, Cristi Borcea, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că nu mai este interesat să se întoarcă în fotbal, pentru că de aici i-au venit cele mai mari probleme
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a mărturisit la o ediție anterioară a emisiunii “Profeţiile lui Mitică” că fostul acționar din Ștefan cel Mare câștigă foarte mulți bani din afacerile cu energia, iar motivul pentru care a refuzat să preia Dinamo este reprezentat de riscul de a ajunge din nou la puşcărie.

Cristi Borcea nu se gândește la revenirea în fotbal

Invitat special în cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Cristi Borcea a ținut să explice motivele pentru care nu mai este interesată să investească din nou în fotbal.

ADVERTISEMENT

”Nu mi-e dor de fotbal. Am fost implicat din 1995 până în 2011 și nu 90%, ci 100%. Două divorțuri, operație pe cord la 41 de ani. Am plătit cu vârf și îndesat, pușcărie, bani mulți.

Acum nu știu dacă ar fi 2-3 echipe care să se ridice la nivelul primelor 15 din vremea mea. Erau Vaslui, Timișoara, unde era Rapidul, ce buget și ce echipă avea, Galați, Craiova. Ce meciuri aveam acolo că dădea Mititelu salarii de 250-300.000 de nu puteam să iau jucători de acolo.

ADVERTISEMENT

Toți aveau bugete de peste 10 milioane de euro. Ce echipă avea FC Argeș cu Penescu, cu Neculaie de la Brașov, Niculae de la Astra. Oricare dintre echipele astea se băteau la titlu acum, deoarece campionatul este foarte slab”, a declarat Borcea.

VEZI VIDEO MAI JOS

Borcea consideră că s-a dorit îndepărtarea investitorilor din fotbal

Fostul acționar de la Dinamo a mărturisit că îl doare foarte tare situația în care a ajuns echipa sa de suflet și consideră că s-a dorit îndepărtarea din fotbal a tuturor oamenilor care investeau bani frumoși.

ADVERTISEMENT

”Mă doare inima cum a ajuns și unde a ajuns Dinamo, dar asta s-a vrut vrut în fotbal odată cu începerea noastră din 2014. S-a dorit îndepărtarea tuturor oamenilor din fotbal. Nu mai sunt vremurile care erau, nu mai sunt nici nebunii care eram, pentru că eram niște nebuni frumoși toți.

Pentru voi era deliciu când intram pe post cu Porumboiu, cu Iancu, cu Copos, cu Pinalti. Intram și cu nașu’ (n.r. – Gigi Becali) și ce meciuri aveam și cu el la televizor și la stadion. Acum nu mai vine nici la stadion”, a spus Cristi Borcea, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT