Fotbal intern

Exclusiv. De ce și-a dat demisia Cristiano Bergodi de la U Craiova. Ce probleme personale are tehnicianul

08.11.2020 | 11:25
Exclusiv De ce sia dat demisia Cristiano Bergodi de la U Craiova Ce probleme personale are tehnicianul
Cristiano Bergodi. Sursa foto: SportPictures.eu
ADVERTISEMENT

Plecarea lui Cristiano Bergodi de la Craiova a fost anunțată de tehnician după ce echipa din Bănie a pierdut scor 0-1 pe teren propriu, în fața Chindiei Târgoviște. Motivele din spatele deciziei italianului sunt și unele probleme din viața personală. 

Furios și dezamăgit după a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu, Bergodi și-a anunțat plecarea, iar impresia creată a fost aceea că tehnicianul dorește să plece ca urmare a rezultatelor proaste. FANATIK a aflat că în spatele deciziei sale se află și motive ce nu țin de fotbal.

ADVERTISEMENT

Bergodi a plecat astăzi, 7 noiembrie, în Italia și are bilete de întoarcere pentru mijlocul săptămânii viitoare, însă este deja hotărât să nu mai rămână la formația vicecampioană, care a început deja să își caute antrenor nou.

De ce și-a dat demisia Cristiano Bergodi. Probleme mari în familie

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Cristiano Bergodi a plecat în Italia în cursul zilei de sâmbătă, 7 noiembrie, însă nu a făcut-o doar pentru că nu vrea să se mai afle la Craiova. Italianul se confruntă cu dificultăți în familie, mama sa fiind grav bolnavă.

ADVERTISEMENT

Înainte de a semna cu Universitatea Craiova, Bergodi și-a pierdut tatăl. Se întâmpla în urmă cu un an, pe când italianul antrena la FC Voluntari, iar lovitura primită de tehnician a fost una dură. Aflată și ea în stare foarte gravă, mama lui Bergodi este motivul pentru care italianul a plecat deja în țara natală.

De asemenea, antrenorul care le-a mai pregătit și pe Rapid și FCSB a plecat în Italia și pentru a-și vizita copiii. Aceștia sunt în custodia mamei lor, femeie de care Bergodi este divorțat. Antrenroul italian vrea să petreacă puțin timp și cu cei doi adolescenți înainte de a veni să își rezolve situația cu clubul din Bănie.

ADVERTISEMENT

Cum și-a anunțat Cristiano Bergodi plecarea: „100% îmi dau demisia”

Ajunsă la a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu, Universitatea Craiova pierde și fotoliul de lider ca urmare a victoriei obținute de FCSB în fața lui FC Botoșani. Roș-albaștrii vor trece peste olteni la golaveraj, iar situația Craiovei se complică și mai tare.

Asta după ce Cristiano Bergodi și-a anunțat demisia la finalul meciului pe care echipa sa l-a pierdut cu scorul de 0-1 în fața Chindiei Târgoviște, după ce Daniel Popa a înscris dintr-un penalty contestat de președintele Sorin Cârțu. Italianul nu a mai așteptat nici măcar să treacă seara înfrângerii și a declarat chiar după meci că va pleca.

ADVERTISEMENT

„Vom vedea ce se întâmplă în zilele viitoare, pentru că mă gândesc să îmi dau demisia. Vom vedea. Nu stau în cer în ciuda sfinților. Am și probleme, s-a văzut și în jocul echipei. Repet, eu sunt vinovat. La pauză, se putea schimba toată echipa, dar în primul rând cade antrenorul.

E bine că echipa e pe primul loc, sunt mulțumit pentru băieți, dar probabil echipa va pleca din nou la drum cu altcineva, nu cu mine. Nu știu, încă mă gândesc, dar probabil că 100% îmi dau demisia. Asta e hotărârea mea, 100%”, a spus Bergodi la finalul partidei Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște 0-1.

Situația nu este încă una clară și urmează să fie lămurită odată cu revenirea lui Bergodi în țară. Este cert, însă, că oficialii din Bănie sunt foarte supărați după ieșirea antrenorului de la finalul partidei din 6 noiembrie și deja au început să caute înlocuitori.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoşani – U Craiova: 2,37 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT