Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. De ce vrea Mihai Rotaru un duel cu Adrian Mititelu în barajul pentru Conference League: „Una e să joci cu Voluntari, alta e să joci derby local”. Video

Mihai Rotaru a explicat de ce vrea un duel cu Adrian Mititelu în barajul pentru Conference League. FC U Craiova 1948 ar putea da piept cu Universitatea Craiova.
16.05.2023 | 18:12
Exclusiv De ce vrea Mihai Rotaru un duel cu Adrian Mititelu in barajul pentru Conference League Una e sa joci cu Voluntari alta e sa joci derby local Video
Mihai Rotaru o vrea pe FC U Craiova 1948 la barajul pentru Conference League. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova joacă împotriva Rapidului și a lui Sepsi meciurile decisive pentru clasarea pe locul 3 care duce la barajul pentru Conference League. În cazul în care ”U” Cluj va câștiga Cupa României, atunci oltenii ar putea prinde barajul și de pe locul 4 sau direct preliminariile celei de-a treia competiție europeană de pe locul 3.

Mihai Rotaru a explicat de ce vrea un duel cu Adrian Mititelu în barajul pentru Conference League

FC Voluntari și FC U Craiova 1948 sunt cele două echipe care se înfruntă în barajul din play-out pentru Conference League. Partida va avea loc duminică, 28 mai, iar Mihai Rotaru își dorește ca rivala din oraș să fie adversară în cazul în care Universitatea Craiova se va califica la barajul final pentru Conference League.

ADVERTISEMENT

Calculele se pot schimba în cazul în care ”U” Cluj câștiga Cupa României. Locul 3 din play-off va merge direct în preliminariile Conference League, în timp ce locul 4 va merge la baraj. Mihai Rotaru a explicat, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI de ce își dorește un duel cu Adrian Mititelu, deși ar putea evolua contra lui FC Voluntari.

„Nu sunt genul care să vorbesc pe ‘dacă’, pe ‘parcă’. În acest moment nu luăm în calcul. În acest moment noi trebuie să câștigăm în Giulești. Dacă vom câștiga în Giulești în mare parte ne apropiem măcar de locul de baraj, dacă nu de calificarea directă în funcție de ceea ce face ”U” Cluj cu Sepsi în finala cupei. 

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Mihai Rotaru o vrea pe FC U Craiova 1948 la barajul pentru Conference League: „Una e să joci cu Voluntari, una e să joci derby local”

(n.r. duel cu FC U Craiova 1948) Ba da, cum să nu. Ne-ar conveni. În cazul în care nu ne calificăm direct ne-ar conveni cu oricine loc de baraj. Mai degrabă, da. Jucăm acolo, jucăm în oraș. Facem spectacol. Una e să joci cu Voluntari, una e să joci derby local. Toți o să moară pe teren indiferent de cine va fi o să moară pe teren.

Așa va fi presiune, va fi un meci spectaculos, tribunele pline. Ce poți să îți dorești mai mult de atât. (n.r. se va vedea cine e mai bun) Da, clar. E fotbal. Noi vrem întâi să ajungem acolo, după care, repet, nu ne interesează. Dar mai degrabă da, decât nu.

ADVERTISEMENT

V-am spus și de ce. Pentru că altfel arată stadionul, și fenomenul, și emulația în jurul unui meci decât să jucăm cu Voluntari. Dar desigur îi așteptăm pe Voluntari dacă vor fi ei.

(n.r. veți sta ca în Premier League la oficială cu domnul Mititelu?) Nu știu. Nu cunosc. Nu am discutat așa ceva, noi nu ne-am calificat, suntem pe locul 4. Vom vedea”, a declarat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli, demis de la FC U Craiova 1948 pentru a noua oară

Adrian Mititelu a decis să nu-i prelungească înțelegerea lui Nicolo Napoli pe banca lui FC U Craiova 1948. Este pentru a noua oară când antrenorul italian o părăsește pe formația finanțată de Adrian Mititelu. Portughezul Joao Janeiro va prelua banca tehnică a clubului din Bănie din vară pentru un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul din partea clubului.

„Pentru a clarifica lucrurile: 1. Contractul între club și Nicolo Napoli înceteaza pe data de 30 iunie și nu va mai prelungit. 2. Pentru sezonul viitor noul antrenor principal al echipei va fi portughezul JOAO JANEIRO, în baza unui contract încheiat recent, pentru o perioada de 1 an cu opțiune pentru încă 1 an din partea clubului”, a postat Adrian Mititelu pe pagina personală de Facebook.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT