Sport

Exclusiv. De ce vrea Morais să joace N-a primit 100.000€ promişi de Gigi

4 aprilie, ora 14:00 Liga 1 se apropie de final cu paşi repezi, dar lupta la titlu este mai strânsă ca niciodată în ultimii ani. Viitorul lui Hagi se ţine tare în fruntea clasamentului, mai...
05.04.2017 | 00:09
Exclusiv De ce vrea Morais sa joace Na primit 100000E promisi de Gigi
ADVERTISEMENT

4 aprilie, ora 14:00 Liga 1 se apropie de final cu paşi repezi, dar lupta la titlu este mai strânsă ca niciodată în ultimii ani. Viitorul lui Hagi se ţine tare în fruntea clasamentului, mai ales după victoria de pe terenul campioanei en titre, iar Steaua nu-şi mai permite niciun pas greşit!

Iar joi, de la 20:30, FCSB / FC Steaua Bucureşti are nevoie ca de aer de cele 3 puncte din disputa cu Astra lui Şumudică, iar toată lumea se aşteaptă ca Junior Morais, încă fotbalist al giurgiuvenilor, să nu joace contra viitoarei sale echipe, aşa cum s-a întâmplat şi ediţia trecută cu Alibec. Totuşi, Petre Buduru a dezvăluit pentru FANATIK.RO că Morais va juca: “Cu Alibec era pe bani, aici e altă discuţie, ce face Morais din vară e treaba lui. Cât e la noi, îl folosim” – vezi declaraţia completă aici.

ADVERTISEMENT

Morais e supărat pe Becali şi vrea să joace contra FCSB

Însă, în spatele declaraţiei oficialului Astrei se afla un alt motiv pentru care Junior Morais e dispus să joace contra FCSB / FC Steaua Bucureşti.

FANATIK.RO a aflat că fundaşul brazilian este supărat pe patronul roş-albaştrilor, deoarece Becali i-a promis acestuia în decembrie, la semnarea contractului, că-i va plăti, până la finalul lunii februarie, prima de instalare de 100.000 de euro! Fundaşul însă nu a încasat până în acest moment banii!

ADVERTISEMENT

FCSB n-a înregistrat contractul fundaşului la LPF!

Oficialii Stelei s-au pus la adăpost luând o dată certă pe contract la LPF, dar nu au oficializat înţelegerea cu Morais, având timp până în vară să o facă, fără ca jucătorul să mai poată semna cu o altă echipă sau să-şi ceară pe căile legale banii conveniţi cu Gigi Becali! 

“Vor să se asigure că Morais nu se accidentează până la vară. Abia apoi îl vor înregistra”, spun gurile rele despre decizia FCSB în ceea ce-l priveşte pe fundaşul carioca.

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV. REACŢIA LUI BECALI: “DE ASTA NU I-AM DAT BANII!”

Rămâne de văzut însă cum va reacţiona Becali, dincolo de reacţiile oficiale ale celor două părţi, acum, înainte de jocul direct dintre FCSB şi Astra, meci ce se poate dovedi a fi decisiv în lupta pentru titlu, dacă roş-albaştrii nu câştiga disputa cu elevii lui Şumudică.

INTERVIU CU JUNIOR MORAIS. Ce spune brazilianul de cei 100.000 de euro promişi de Gigi

Îi va plăti prima de instalare lui Morais sau măcar o parte din ei, iar jucătorul, foarte probabil, nu va juca pentru a nu se expune şi ar fi împotriva propriilor interese sau brazilianul va fi titular şi va pune osul din greu să încurce Steaua, motivându-şi evoluţia cu statutul de jucător profesionist?

ADVERTISEMENT

1 gol şi 3 assist-uri are Morais contra Stelei în Liga 1

1 din 20 este numărul meciurilor în care Morais nu a jucat contra Stelei şi atunci pentru că a fost suspendat

9 victorii şi 3 egaluri are Astra împotriva Stelei cu Morais pe teren