Unde s-a rupt relaţia MM-Petrescu. Motivul scandalului e acum la CFR!

EXCLUSIV
Cristi Coste    Daniel Vlad   
in Stiri sportive
22/03/2018, 20:07
Unde s-a rupt relaţia MM-Petrescu. Motivul scandalului e acum la CFR!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

În 2009, Dan Petrescu şi Meme Stoica se aflau pe aceeaşi baricadă şi reuşeau să câştige titlul în Liga 1 Betano cu Unirea Urziceni. În acest moment, cei doi au devenit inamici, iar declaraţiile grele ale unuia împotriva celuilalt vin fără nici o reţinere. Atât Meme, cât şi “Bursucul” nu ezită să îşi arunce vorbe grele după ce FCSB şi CFR Cluj se bat acum pentru coroana de campioană în România.

De unde a pornit conflictul? FANATIK.RO a aflat amănunte din urmă cu nouă ani din anturajul celor doi. Ruptura dintre Meme şi Dan Petrescu s-a produs la puţin timp după plecarea “Bursucului” la Kuban Krasnodar. Ce s-a întâmplat atunci? Dan Petrescu încerca să îşi betoneze poarta la Kuban şi tot pistona transferul la noua echipă a lui Arlauskis. Meme l-a rugat pe Petrescu să-l lase în pace pe lituanian, i-a transmis direct să îşi vadă de treaba lui, deoarece Roni Levi are nevoie în continuare la Unirea Urziceni de serviciile goalkeeeperului.

Cine l-a blocat pe Arlauskis? Bucşaru sau Meme?

”Arla” deja începuse să nu se mai concentreze la jocurile ialomiţenilor, atras de banii grei şi mulţi ai ruşilor, iar antrenorul israelian i-a transmis toate aceste lucruri lui Meme. Acesta a mai avut o discuţie tare cu Dan, i-a povestit şi lui Dumitru Bucşaru, patronul Unirii, ce probleme le face Petrescu, dar lucrurile nu s-au calmat. Totuşi, antrenorul nu a reuşit să-l ia la Krasnodar pe Arlauskis, care a ajuns ulterior tot în Rusia, în 2010, dar la Rubin.

Şi Hoban i-a învrăjbit pe Meme şi Dan Petrescu!

Tot în perioada Urziceni s-a mai produs un scurtcircuit între cei doi, dar acesta a ieşit la iveală peste ani. Adică în urmă cu câteva luni. Motivul îl reprezintă un alt jucător actual al CFR-ului, mijlocaşul Ovidiu Hoban. În urmă cu nouă ani Meme şi l-a dorit la Unirea Urziceni pe Ovidiu Hoban, dar Dan Petrescu nici nu a vrut să audă de acest transfer! 

Ce s-a întâmplat vara trecută? Petrescu l-a adus pe Hoban la CFR şi a declarat că l-a dorit pe internaţionalul român şi când antrena Urziceniul. A fost momentul în care Mihai Stoica s-a enervat şi mai tare pe Petrescu, făcându-l mincinos. Meme a declarat la vremea respectivă că “Bursucul” nici măcar nu-l cunoştea pe Hoban, dar să mai şi facă diligenţe pentru aducerea mijlocaşului la Unirea!

În scandalul dintre Petrescu şi Stoica a intervenit şi Iuliu Mureşan, cel care a declarat pentru FANATIK.RO că Meme ar face bine să o lase mai moale cu atacurile la Petrescu, deoarece acesta a fost omul care l-a adus la Unirea Urziceni în urmă cu aproximativ 10 ani (detalii).

Înţepăturile dintre părţi au continuat şi zilele trecute şi nu asistăm, cu siguranţă, la finalul acestui ping-pong. Ultima replică îi aparţine lui Meme, care l-a ironizat pe antrenor, după ce acesta a fost suspendat două etape în urma eliminării de la primul meci al CFR-ului în play-off, 2-1 cu Poli Iaşi (detalii). Atunci Petrescu a ieşit din spaţiul tehnic şi a înjurat brigada de arbitri, ratând meciul cu FCSB, deja disputat, şi deplasarea de la Craiova din Sâmbăta Floriilor.

1 titlu de campioană a României a câştigat Unirea Urziceni , în 2009, cu Meme Stoica şi Dan Petrescu

Închide ×