Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Denis Alibec, reacție savuroasă la adresa FCSB după lupta pentru titlu: “Suntem mai credincioși ca ei, noi avem Dumnezeul fotbalului!”. Video

Denis Alibec a avut o reacţie savuroasă la adresa FCSB-ului după ce Farul a tranşat lupta pentru titlu. Atacantul l-a încurajat pe Târnovanu, cel care a greşit la primul gol.
22.05.2023 | 17:12
Exclusiv Denis Alibec reactie savuroasa la adresa FCSB dupa lupta pentru titlu Suntem mai credinciosi ca ei noi avem Dumnezeul fotbalului Video
Denis Alibec sărbătoreşte titlul alături de colegi. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a revenit de la 0-2 la 3-2 în faţa celor de la FCSB şi a tranşat lupta pentru titlu, cu o etapă înainte de finalul campionatului. “Marinarii” au sărbătorit toată noaptea, tonul petrecerii fiind dat de Gică Hagi.

Denis Alibec, reacție savuroasă la adresa FCSB după lupta pentru titlu: “Cred că noi suntem mai credincioşi ca ei”

Denis Alibec a fost marele absent de pe teren în “finala” pentru titlu. Atacantul Farului a luat roşu cu Universitatea Craiova, însă chiar şi fără el, echipa lui Hagi a reuşit să se impună şi să câştige titlul.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici, Denis Alibec i-a ironizat pe rivalii de la FCSB, spunând că poate cei de la Farul sunt mai credincioşi şi de aia i-a ajutat divinitatea să câştige titlul:

“Am învăţat multe şi anul acesta şi nu este târziu la nicio vârstă să înveţi lucruri. M-am gândit la toate după ce am luat cartonaşul roşu, dar poate aşa a fost să fie şi Dumnezeu le face.

ADVERTISEMENT

Să iau eu roşu şi să câştige băieţii. Poate dacă jucam eu, pierdeam. Nu puteam ştii. Noi suntem mai pe ocolite, dar noi cred că suntem mai credincioşi ca ei. Noi avem Dumnezeul fotbalului”, a spus Denis Alibec.

L-a încurajat pe Târnovanu: “El este un băiat foarte bun, educat. Îl ştiu de la naţională”

Ştefan Târnovanu a greşit la primul gol marcat de Farul Constanţa, dar Denis Alibec l-a încurajat pe tânărul portar de la FCSB, care a agitat apele înaintea meciului de titlu cu câteva declaraţii războinice:

ADVERTISEMENT

Este un jucător tânăr, are timp să înveţe. El este un băiat foarte bun, educat. Îl ştiu de la naţională. Era normal să spună… poate că şi eu dacă eram în locul lor spuneam acele lucruri. 

Eu am luat cartonaş roşu, el a ieşit pe sub minge. Se întâmplă în fotbal”, a spus Denis Alibec la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT