News

Exclusiv. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Gheorghe Visu, după ce a fost internat de urgență

26.11.2020 | 15:25
Exclusiv Detalii de ultima ora despre starea de sanatate a lui Gheorghe Visu dupa ce a fost internat de urgenta
Gheorghe Visu este internat la ”Matei Balș.” Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gheorghe Visu se află internat la Matei Balș, după ce ar fi fost infectat cu noul coronavirus. Vestea că celebrul actor ar fi fost transferat la Terapie Intensivă și intubat a îndurerat mulți români. FANATIK vă aduce noi detalii despre starea de sănătate a actorului, care nu mai este atât de critică. 

Vizibil deranjată de zvonurile din toate părțile despre internarea lui Gheorghe Visu în spital, după ce ar fi contactat coronavirus, lucru pe care l-a lăsat să se înțeleagă dintr-o postare pe Facebook din urmă cu două zile, Carmen Tănase, colega de scenă a artistului, a ținut să menționeze doar că actorul nu se află într-o stare foarte rea de sănătate și că nu se află la Terapie Intensivă.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, nu este rău. Geo este un om foarte discret, nu-i place să se vorbească despre el în presă. Eu nu am liber de la familia lui să discut despre această situație.

Eu nu sunt nici soția, nici sora și nici mama lui Gheorghe Visu. Dar, în orice caz, stați liniștiți, nu este la Terapie Intensivă, nu este intubat. Este un om care are o boală cronică de plămâni, este de notorietate treaba asta, este normal că este mai sensibil la asta decât un om care nu are nimic.

ADVERTISEMENT

El a fost în spital când juca în Inimă de țigan sau la Regina  din cauza problemelor la plămâni, e normal să fie mai afectat”, a declarat Carmen Tănase pentru FANATIK.

Gheorghe Visu a fost operat la plâmâni în 2009

Marele actor suferă de o boală pulmonară, motiv pentru care a fost internat în spital de mai multe ori. Medicii l-au diagnosticat cu pneumotorax, în 2009, actorul suferind și prima operație la acea vreme. Gheorghe Visu a renunțat la fumat și a adoptat un stil de viață sănătos, la cererea doctorilor.

ADVERTISEMENT

„Cârlan bătrân atașat la perete, îmbătat de oxigen, noaptea, ca privighetoarele hoaţele”, este mesajul postat de Gheorghe Visu, în vârstă de 69 de ani, pe Facebook, după ce a fost internat în spital.